18 / 04 / 2024

Toskana Orizzonte Villaları nerede?

Toskana Orizzonte Villaları nerede?

Firma: Emaar Türkiye-Arıkan Yapı

Proje: Toskana Orizzonte

Toplam 187 villa ve 16 mağazadan oluşan Toskana Orizzonte'de konutların metrekaresi 2 bin 500 dolardan başlıyor. Proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Peki Toskana Orizzonte Villaları nerede?



İlk etap teslimlerinin bu yıl eylül ayında, ikinci etap teslimlerinin ise Haziran 2016 tarihinde gerçekleşeceği  Toskana Orizzonte  Evleri Arıkan Yapı ve Emaar Türkiye imzası ile yükseliyor. 


Büyükçekmece Toskana Orizzonte Konutları 450 bin metrekare inşaat alanına, 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanına sahip. Projede 3 ile 7 oda arasında değişiklik gösteren villa tiplerine yer veriliyor. 


Toskana Orizzonte Villaları nerede?

Büyükçekmece Göl Vadisi'nde hayata geçirilen Toskana Orizzonte Evleri Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre, TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre, Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre uzaklıkta bulunuyor.


Büyükçekmece Toskana Orizzonte'nin sosyal alanları squash ve padel kortları, kids gym, yarı olimpik kapalı ve açık SPA ve güzellik merkezi, yüzme havuzu, Sağlık Kulübü, basketbol ve voleybol sahaları, açık tenis, yürüyüş ve jogging parkurlarından meydana geliyor. 


Toskana Orizzonte Villaları nerede?

Toskana Orizzonte Villaları nerede?


Toskana Orizzonte satış ofisi iletişim

Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön