29 / 03 / 2024

Toskana Orizzonte: Yeryüzü ile gökyüzü arasındaki tek kat!

Toskana Orizzonte: Yeryüzü ile gökyüzü arasındaki tek kat!

Firma: Emaar Türkiye-Arıkan Yapı

Proje: Toskana Orizzonte

Toskana Orizzonte projesinde merdiven inip çıkmak zorunda kalmadan tüm odalara ulaşabilme imkanı sunan tek katlı villa yaşamı sizleri bekliyor. Yatay yaşam konsepti ile hazırlanan Toskana Orizzonte projesi Büyükçekmece'de inşa ediliyor.




TOSKANA ORİZZONTE DETAYLI BİLGİ VE FİYATLARI İÇİN TIKLAYINIZ



Tek Katlı Villa Yaşamı’nda merpen inip çıkmak zorunda kalmadan tüm odalara ulaşabilme imkanı vardır. Aile bireyleri birbirinin alt – üst komşusu değildir. Mutfaktan aldığınız kahveyi üst kattaki odanıza taşımak zorunda kalmazsınız. 


Evinize yaşlı misafirleriniz geldiğinde onları merpenlerle yormazsınız. Kendinize ait geniş bir bahçeniz olur, dilerseniz organik tarım yapabilir, özel havuzunuzun yanında güneşlenebilirsiniz. Güneş girmeyen eve doktor girer derler, tek katlı villa yaşamında iç bahçe sayesinde güneş gerçekten evinizin içine girer.  Odanızdan bahçenize, bahçenizden salona, salondan iç bahçeye bir adımla çıkabilirsiniz. 


Apartman dairelerinde olduğu gibi altlı üstlü sıkışık bir yaşam yoktur. Otopark sıkıntısı yaşamazsınız. Asansör beklemek zorunda kalmazsınız. Üst kattaki komşunuzun çocuğu çok gürültü yapıyor diye uykusuz geceler geçirmezsiniz. Basık tavanların insanı kasvete sürükleyen baskısını hissetmezsiniz.   


Dubleks ve tripleks yapılarda 300 metrekarelik bir evde oturduğunuzu düşünürken aslında sadece 100 metrekarelik bir evde oturursunuz. Tek katlı bir villada eviniz kaç metrekare ise, gerçekten o kadardır ve merpen, hava boşluğu gibi etkenlerden ötürü oturma alanınız daraltılmaz. En önemlisi ise, yeryüzü ile gökyüzü arasında sizden başka kimse olmaz. 


Tek Katlı Villa Yaşamı’nın mimarı Arıkan Yapı’dan İstanbul’da eşi benzeri olmayan bir yaşam projesi hayata geçiyor!


Toskana Orizzonte’de tek katlı villa yaşamının farkını kendi gözlerinizle görecek, projenin kendine has dokusu, İstanbul’a taşıdığı Akdeniz kültürü ve yatay yaşam konseptiyle huzuru ve mutluluğu yakalayacaksınız. 


Toskana Orizzonte’de Tek Katlı Villa Yaşamı sizi bekliyor. 



Toskana Orizzonte Web Adresi: www.toskanaorizzonte.com



projeye sor



Geri Dön