25 / 04 / 2024

Toskana Vadisi 1. Etap için özel fırsat!

Toskana Vadisi 1. Etap için özel fırsat!

Firma: Emaar İnşaat

Proje: Toskana Vadisi

Toskana Vadisi 1. etapta 95 bin dolardan başlayan peşinat ödemelerinde 4 bin 150 dolardan başlayan taksitlendirme seçeneği sunuluyor. Projedeki villaların büyüklükleri 179 metrekare ile 694 metrekare arasında değişiyor.



Arıkan Yapı ve Emaar ortaklığında inşa edilen  Toskana Vadisi  projesi İstanbul Avrupa yakası Büyükçekmece'de yükseliyor. Toplamda 8 tip villaların yer aldığı projede 1. etaptaki

villaların fiyatları 545 bin dolardan başlangıç gösteriyor.


3 ve 7 odalı olarak planlanan villaların büyüklükleri ise 179 metrekare ile 694 metrekare arasında değişiyor. Alaturka kiremitli, tam müstakil, tek katlı, iç bahçeli, Akdeniz kimlikli villalar ve taş duvarlı villaların yanında spa ve güzellik merkezi, açık tenis, squash, padel kortları ve özel stüdyo dersleri, basketbol ve futbol sahaları, yarı olimpik yüzme havuzu gibi sosyal alanlar da proje tasarımının içerisinde yer alıyor.


Toskana Vadisi 1. Etap için özel fırsat!


3700 metrekare kiralanabilir alanı bulunan projede 16 mağaza ve 100 araçlık otopark da mevcut. Toskana Vadisi projesinde konut bedelinin yüzde 75'ini teslimde ödeme imkanı sunuluyor. Toskana Vadisi  1. etapta 95 bin dolardan başlayan peşinat ödemesinde 4 bin 150 dolardan başlayan taksit imkanı sağlıyor. 1068 dönüm alanda yükselen projedeki villalarda 50 metrekareye varan mutfaklar ve 5 metrekareye varan tavanlar bulunuyor.


Projenin 1. ve 2A fazları, Toskana Çarşısı, Dolce Vita Spor ve Yaşam Kulübü tamamlandı. Dolce Vita'da çocuklar için Türkiye'de ilk kez Kids Gym alanı da oluşturuldu. Gürman Binicilik Spor Kulübü de projenin tasarımı içerisinde yer alıyor. Toskana Vadisi projesi 2015 Eylül'de ilk etap teslimlerini yapmak için hazırlanıyor.


Toskana Vadisi satış ofisi;

Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön