20 / 04 / 2024

Toskana Vadisi 3.Faz'da satışlar başladı! 450 bin dolardan başlıyor!

Toskana Vadisi 3.Faz'da satışlar başladı! 450 bin dolardan başlıyor!

Firma: Emaar Türkiye-Arıkan Yapı

Proje: Toskana Vadisi 3.Faz

Tek Katlı Villa Yaşam Konsepti ile Arıkan Yapı ve Emaar Türkiye ortaklığında hayata geçirilen Toskana Vadisi 3.Faz'da yer alan villaların fiyatları 450 bin dolardan başlangıç gösteriyor...



Yüzyıllarla beslenen mimari mozaik, İstanbul'da Toskana Vadisi'nde "Tek Katlı Villa Yaşam Konsepti" ile buluşuyor. Emaar Türkiye'nin geliştirdiği Toskana Vadisi projesi, Arıkan Yapı'nın eseri olan Park Village "tek katlı yaşam konsepti" ile birleşerek Büyükçekmece'de oluşturulan Toskana kimliğini yeniden yorumluyor.


Adım ayıldığı andan itibaren Akdeniz kokan bir hayatın kapılarını aralayan Toskana Vadisi 3.Faz, büyüleyici bir peyzaj dokusu, masalsı bir mimari, Toskana kimliğini ve yaşam değerlerini, İstanbul'un en çarpıcı ve seçkin yerleşimlerinden birinde sunuyor. Zeytinliklerin kokusu ve üzümlerin buğulu yeşiliyle bir dünya mirası olan bu şiirsel vadinin enerjisi ve yaşama kattığı heyecan İstanbullularla buluşuyor.


Toskana Vadisi 3.Faz da satışlar başladı! 450 bin dolardan başlıyor!


Oluşturduğu yaşam konseptiyle evden daha fazlasını sunan Toskana Vadisi 3.Faz, global gayrimenkul şirketi Emaar Properties PSJC'nin ülke iştiraki Emaar Türkiye ve Arıka Yapı işbirliği ile Büyükçekmece'de hayata geçiyor. Emaar, ana proje geliştirici ve arazi sahibi olarak projede yer almaya devam ediyor. Toskana Vadisi 3.Fazo, Arıkan Yapı tarafından ortak alanları ve dış cephe görüntüleri Toskana Vadisi'nin diğr fazlarıyla ayn şekilde dizayn edilmil tek katlı villalar olarak inşa edilecek ve satılacak. Böylece projede üç katlı, iki katlı villalar ve villa dairelerden sonra tek katlı villalarla ürün yelpazesi genişleyecek. 


Emaar Türkiye Genel Müdürü Ozan Balaban, "Tam parselden oluşan 1068 dönüm arazide, 700 milyon dolar yatırım bedeli ile inşa edilen Toskana Vadisi projemize yepyeni bir yaklaşımla "Tek Katlı Villa" yaşamının ayrıcalığını getirmil olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yeni yaşam konseptinin sakinlerine sunduğu konforun yanı sıra izlerini taşıdığı modern köy yaşamıyla da mutlu edeceğine inanıyorum." dedi.


Toskana Vadisi 3.Faz'ın geliştiricisi Arıkan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Habip Arıkan ise; " Hayatta sahip olduğumuz en önemli varlığımız ailemiz, onların güvenliği ve huzuru bizim de mutluluğumuz demektir. Oluşturduğumuz yeni yaşam konseptinde ailenin mutluluğunu arttırırken, sunduğumuz konforla da yaşam kalitesine farklı bir bakış açıcı getiriyoruz. Daha önce benzer bir konseptle geliştirdiğimiz Park Village projes, bu yeni konseptin başarısına işaret eden en büyük gösterge. Benzer bir dinamizmi ve başarıyı Toskana Vadisi 3.az ile de yakalayacağımıza inanıyorum" açıklamasını yaptı. 


Toskana Vadisi 3.Faz: Ferah mutfaklar, geniş bahçeler


Büyükçekmece Gölü manzarasına hakim, 1068 dönüm arazi içerisinde yer alan Toskana Vadi 3.Faz, tamamı tek katlı, tam müstakil, yüksek tavanlı, iç bahçeli, alaturka kiremitli, taş duvarlı ve Akdeniz kimlikli 8 tipte 187 adet villadan oluşuyor. 179 metrekareden 694 metrekareye kadar farklı büyüklükte konut, 3 odadan 7 odaya kadar farklı oda seçenekleriyle sunuluyor.


Salonlarda beş, mekanlarda üç metreye varan tavan yükseklikleriyle ferah yaşam alanları oluşturan evlerde muftakların büyüklükleri 18 metrekare ile 51 metrekare arasında değişiyor.


Konut büyüklüğüne göre göre 950 ila 4000 metrekareye varan bahçeler, kullanıcıların kendi yiyeceklerini yetiştirme ayrıcalığını sunuyor. 


Sosyal alanlarda da Akdeniz rüzgarları...


Ortak yeşil alanlara açılan sokaklarıyla Toskana Vadisi'nin p büyülü havasını Büyükçekmece'ye yaşıyan 2 kilometre uzunluğundaki Park Verde'de Toskana'ya özgü palmiyeler, fıstık çamları, kalem selviler, zeytin ağaçlarının yanı sıra spor alanları ve çocuk oyun alanları ve çocuk oyun parkları bulunuyor. Proje, 5400 metrekare kapalı ve 10 bin 500 metrekare açık sosyal tesis alanlarıyla İstanbul'un en büyük spor ve yaşam kulübü olan Dolce Vita Yaşam ve Sağlık Kulübü'nü de içerisinde barındırıyor. Toskana Çarşısı ise restoranlardan kafelere, seçkin mağazalardab doğal alanlara kadar eşsiz bir ortak yaşam alanı sunarken, 3700 metrekare kiralanabilir alanı, 16 mağaza ve 100 araçlık otoparkıyla ayrıcalıklı yaşamın en önemli noktalarından biri. 


Hayatın merkezine insanı koyan bir bakış açısıyla projelendirilen Toskana Vadisi 3.Faz'da 450.000 USD'den başlayan fiyatlar ve cazip ödeme imkanlarıyla bu ayrıcalıklı yaşam sizleri bekliyor. Bu özel proje Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı işbirliğiyle hayata geçiyor.


Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com/


projeye sor



Geri Dön