26 / 04 / 2024

Tosya Huzurevi açılışa gün sayıyor!

Tosya Huzurevi açılışa gün sayıyor!

Kastamonu'nun Tosya ilkesinde yapımı tamamlanan Huzurevi son kontrollerden sonra hizmete açılmayı bekliyor. Tosya Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Demeği Başkanı Fazıl Ateş binada inceleme yaptı.



Kastamonu'nun Tosya ilkesinde yapımı tamamlanan Huzurevi son kontrollerden sonra hizmete açılmayı bekliyor. Tosya Belediye Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Tosya Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Demeği Başkanı Fazıl Ateş iç tefiişatı tamamlanan Tosya Huzurevi'nde incelemelerde bulundu. 


Tosya Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Fazıl Ateş inşaat çalışmalarının hemen anlından Tosya Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nin iç donanımının tamamlandığını ve açılması için gün saydığım ifade etti. Kuaför, teızi, diyetisyen, doktor, hemşire, fizyo terapist ve psikoloğun görev yapacağı huzurevinde aynı zamanda 4 güvenlik görevlisi, 8 temizlik görevlisi ve 16 hasta bakım elemanı bulunacak. İş uğraş atölyesinden hobi bahçesine, okuma salonundan özel dinlenme odalarına varana kadar tüm detayların düşünüldüğü Tosya Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi 44'ü rehabilitasyon olmak üzere 82 kişi kapasiteli. 


Anayurt


Geri Dön