25 / 04 / 2024

Total Lojistik, Antalya'da 4 bin paletlik depo inşa edecek!

Total Lojistik, Antalya'da 4 bin paletlik depo inşa edecek!

Total Lojistik, 2017 yılında da Antalya'da 15 milyon TL yatırım maliyetinde 40 bin paletlik yeni bir deponun inşaatına başlayacak.



Total, 40 bin paletlik depo inşaatına başlayacak Lojistikte 4 PL olarak adlandırılan sistemi uygulayarak; bireysel koli taşıyan kargo şirketleri gibi, müşterilerinin paletli malını adrese teslim eden, bunu yaparken de lojistik firmaları gibi tüm depolama, mal iade ve faturalandırma hizmetlerini üstlenen Total Lojistik, artan talebi karşılamak için yatırımlarını arttırıyor. 


İzmir Kemalpaşa'da geçtiğimiz yıl 10 milyon TL yatırım bedeli ile tamamladığı 8 bin metrekare kapalı alana sahip depolama alanını Kasım 2015'te hizmete sokan Total Lojistik, 2017 yılında da Antalya'da 15 milyon TL yatırım maliyetinde 40 bin paletlik yeni bir deponun inşaatına başlayacak. 


Şirketlerinin  İzmir  ve Antalya'da 4 PL sistemi ile ayda 12 bin noktaya mal teslimi yaptıklarını söyleyen Total Lojistik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Acar, "Müşterimiz olan bayi ya da distribütör adına malını üretildiği fabrikadan alıyoruz, depolama ve sevkiyat süreçlerinin tamamını kendi 4i bünyemizde sürdürüyoruz. Mal üretim bandından çıktıktan sonra son tüketiciye ulaştığı noktaya kadar tüm süreçleri biz sürdürüyoruz. Biz müşteri bu hizmetleri kendi bünyesinde yaparken çıkacak maliyetin yüzde 15 altında yapmayı taahhüt ediyoruz. Tüm bu hizmetleri sunarken de müşterimize, taşıdığımız malın cirosu üzerinden belli bir orandan fıyatlandırılmış tek bir fatura kesiyoruz" dedi. 


Bu hizmetin geleceğin lojistiği olarak görüldüğünü, firma olarak bu konuda öncülük ederek, şimdiden hızlı bir büyüme sağladıklarını belirten Acar, " İzmir'de 8 bin metrekare kapalı alandaki depomuzda 20 bin paletlik, Antalya'da da 10 bin metrekarelik depoda 18 bin paletlik depolama alanına sahibiz. Artan talebi karşılamak için Antalya'da depolama alanını 40 bin palete çıkarıyoruz. 1.5 yılda tamamlanacak tesis için 15 milyon TL yatırım yapacağız" diye konuştu. 


Dünya


Geri Dön