20 / 04 / 2024

Toya Downtown projesinin konsepti değişti!

Toya Downtown projesinin konsepti değişti!

Firma: Toya Yapı

Proje: Down Town

Toya Yapı imzasıyla hayata geçirilen Toya Downtown projesinde konsept değişikliği yapıldı. 9 katlı tek blok halinde yükselen Toya Downtown projesi Mecidiyeköy'de inşa ediliyor.



Toya Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Toya Downtown projesi İstanbul Mecidiyeköy’de Likör yanı sokakta inşa ediliyor. 


Büyükdere Caddesi üzerinde, Gayrettepe ve Mecidiyeköy’ün en önemli noktasında yer alan Toya Downtown projesi 9 katlı tek blok halinde yükseliyor. 


Toya Downtown değişen konsepti ile birlikte şehir merkezinde yer alan home office’ler için dikkat çekici uygunlukta bir fiyatlama politikasına sahip.


Konut projesi olarak tanıtımı yapılan Şişli Toya Downtown projesinde konsept değişikliği yapıldı. Porsche Design Studio tarafından dizayn edilen Toya Downtown projesi Home Office olarak tasarlandı. Projede toplam 35 adet home-ofise yer veriliyor. 


1+0, 1+1, 1+1 dublex ve 2+1 dublex daire seçeneklerine yer verilen Mecidiyeköy Toya Downtown projesinde dairelerin teslimleri Haziran 2018’de yapılacak. 


1200 metrekare arsa alanına sahip Toya Downtown projesinde ayrıcalıklı yatırım fırsatını 1+0, 1+1 ve 2+1 seçenekleri ile Home Office veya Rezidanslarda değerlendirmek isteyenleri %1 KDV avantajı bekliyor.


Sadece 35 seçkin üniteden oluşan Toya Downtown’da dairelerin iç tasarımı için Porsche Design Studio imzalı ofis veya rezidans paketlerinden birini 20bin-35bin dolar arasında seçerek yaşam veya çalışma alanı tercihine göre dekorasyon gerçekleştirilebiliyor.


Toya Downtown’dan peşin ödemelerde şaşırtıcı fiyat listesi uygulanıyor. Toya Downtown müşterilerini merkezi konumunun yanı sıra bölgenin en uygun fiyatlarını sunuyor.


Toya Downtown ödeme planı!


Toya Downtown projesinde yüzde 25 peşin ödeme yapıldığı takdirde, yüzde 75’lık kısım için banka kredisi kullanılabiliyor.


Toya Downtown nerede?


İstanbul’un en önemli caddesi Büyükdere üzerinde, Gayrettepe ve Mecidiyeköy’ün en prestijli yerinde bulunan proje şehrin tam anlamı ile kalbinde. Projenin metro, metrobüs gibi toplu taşıma hatlarının, Büyükdere Caddesi’nin ve yeni sosyal yaşam alanlarının merkezindeki konumu, İstanbul ulaşımı için en önemli gelişmelerden biri olan Havaray hattının hayata geçmesi ile daha da değerlenecek.



Toya Downtown projesinin konsepti değişti!
Adres: Mecidiyeköy Mahallesi Ali Sami Yen Sokak No: 5 Şişli / İstanbul


Toya Downtown iletişim 

Tel: 444 86 92

Web: www.toyadowntown.com

Pınar DOĞAN/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön