20 / 04 / 2024

Toya Gayrimenkul'den GYODER kampanyasına destek!

Toya Gayrimenkul'den GYODER kampanyasına destek!

Toya Gayrimenkul, GYODER’in başlattığı “Gayrimenkulde Güç Birliği, Daha Güçlü Türkiye” kampanyasına, İstanbul’daki 7 seçkin projesi ile katılıyor.



Kampanya kapsamında Toya Moda, Toya Downtown, Toya Vista, Toya Next, Avcılar Park, Q Studio ve QENT İstinye projeleri 120 ay vadeli ve aylık yüzde 0,70’lik kredi faizi ile satışa sunuluyor. Kampanya 1-31 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak ve kampanyada satılacak konutlar için peşinat yüzde 25 yerine yüzde 20’ye indiriliyor. 


Türkiye’nin lokomotif sektörlerinden biri olan gayrimenkul sektörünün mevcut durumdan minimum seviyede etkilenmesi ve ülke ekonomisine katkı sağlamayı hedefleyen bu kampanyaya katılan Toya Gayrimenkul de üstüne düşen görevi seçkin projelerindeki satış kolaylıkları ile gerçekleştirmektedir.



Kampanya dahilinde satışa sunulan projeler :



Toya Gayrimenkul den GYODER kampanyasına destek!



Toya Gayrimenkul, E-5 üzerinde Toya Plaza, Basın Ekspres Yolu’nda 2016 teslim tarihli yeni projesi Toya Moda,  yine Basın Ekspres yolunda ön satış talep toplamaya devam ettiği Toya Next, Avcılar’da Toya Vista ve Avcılar Park, Esentepede Q Studio, İstinye’de eski İstanbul konaklarının çağdaş yorumu Qent İstinye ve şehir merkezinde Home Office konsepti suna Toya Downtown ile İstanbul’un değerlenen lokasyonlarında ev sahiplerine ayrıcalıklı yaşam olanakları, yatırımcılara ise çok kazandıran projeler geliştiriyor. 



toyayapi.com


444 86 92


Haber Dünya Gazetesi'nde şöyle yer aldı


Toya Gayrimenkul, 7 projesini 120 ay vade 0.70 faizle satacak Toya Gayrimenkul, "Gayrimenkulde Güç Birliği, Daha Güçlü Türkiye" kampanyasına, İstanbul'daki 7 projesi ile katılıyor. Kampanya kapsamında Toya Moda, Toya Downtown, Toya Vista, Toya Next, Avcılar Park, Q Studio ve QENT İstinye projeleri 120 ay vadeli ve aylık yüzde 0,70'lik kredi faizi ile satışa sunuluyor. Ülke ekonomisine katkı sağlamayı hedefleyen kampanyada £er alan Toya Gayrimenkul'un projelerinden Toya Moda, Basın Ekspres Yolu'nda yer alıyor. Projenin teslim tarihi ise 2016. Şirket yeni projesi olan Toya Next'te yine Basın Ekspres yolunda yer alıyor. Projede ön satış için talep toplamaya devam ediliyor. 

İki proje Avcılar'da biri İstinye'de Toya Gayrimenkul, Avcılar'da Toya Vista ve Avcılar Park adıyla iki proje hayata geçiriyor. İki projeden Toya Vista'da yaşam başladı. Esentepe'de Q Studio, İstinye'de ise eski İstanbul konaklarının çağdaş yorumu Qent İstinye'yi hayata geçirdi. Toya Gayrimenkul ayrıca şehir merkezinde Home Office konsepti sunan Toya Downtown ile İstanbul'un değerlenen lokasyonlarmda projeler geliştiriyor. 


Dünya


Geri Dön