25 / 04 / 2024

Toya İnşaat İzolasyon Yapı Malzemeleri ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toya İnşaat İzolasyon Yapı Malzemeleri ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toya İnşaat İzolasyon Yapı Malzemeleri ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cengiz Doğu tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 7 Mayıs'ta Ümraniye, Necip Fazıl Mahallesi'nde kuruldu.



Toya İnşaat İzolasyon Yapı Malzemeleri ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cengiz Doğu tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 7 Mayıs'ta kuruldu. 


Toya İnşaat İzolasyon Yapı Malzemeleri ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1)       Her türlü Resmi ve Özel inşaat, taahhüt işleri ile müteahhitlik hizmetlerini yapmak, başkalarına yaptırmak. İnşaatların anahtar teslimi yapımı, alımı, satımı, tamiratı, bakımı ve dekorasyonunu yapmak. Müteahhitlik hizmetleri, yol, köprü, baraj, okul, hastane, kanalizasyon, turistik tesisler, petrol ile petrol ürünleri ve tabii gazlar boru hatları, hava demir yolları, deniz yolları, istasyonlar otoyollar, limanlar, garajlar ve otoparklar, iş hanları, sportif tesisler ve diğer Bilimum inşaatları yapmak, yaptırmak. Her türlü doğal gaz tesisatlarını pis su, temiz su, PTT hatları, Peyzaj, ağaçlandırma ve çevre düzenleme işlerini yapmak ve yaptırmak İnşaat projeleri, parselasyon, mühendislik ve danışmanlık hizmetleri, mimarlık ve müşavirlik işleri ve işlemlerini yapmak ve başkasına yaptırmak Her türlü inşaatın her çeşit malzeme ile iç ve dış dekorasyon, tasarım izolasyon işlerini yapmak veya başkalarına yaptırmak. 2)Hazır beton, bordür, parke, biriket, tuğla, beton direk, kiremit, künk mermer granit ve benzeri malzemeler, çimento, tuğla, taş, izolasyon malzemeleri, inşaat alet ve makineleri  alım satımı, pazarlaması ile üretimini gerçekleştirmek. 3) Yurt içi ve yurt dışında Resmi ve Özel toplu konut,kat karşılığı inşaat ile diğer her çeşit inşaatın yapımını gerçekleştirmek. 4)  Her  türlü taş,kum, kireç, toprak, kil mermer granit ve benzeri inşaat malzemesi ocakları açmak, işletmek kiralamak veya kiraya vermek. Her türlü hafriyat ve nakliyat işleri yapmak 5)    Her çeşit inşaat ve onarım işinin başlangıcından bitimine kadar burada kullanılan tüm ham madde, malzeme ve yapı elemanlarının alım satımı ile üretimini gerçekleştirmek. 6)    Her türlü resmi ve Özel sektöre açılmış veya açılacak artırma ve eksiltme ihalelerine      iştirak etmek teklif vermek ve pay sürmek. 7)  Müteahhitlik karnesini şahıs veya kuruluşlara kiraya vermek,başkalarına ait olanı kiralamak. 8)  Her çeşit inşaat ve taahhüt işlerine ait plan, proje,ruhsat ve benzeri işleri yapmak ve başkalarına yaptırmak. 9) Turizme yönelik her çeşit inşaat ve taahhüt işlerini yapmak, yapılmış olanları kiralamak veya kiraya vermek. Emlakçılık faaliyetinde bulunmak kendi ve başkalarına ait gayrimenkulleri alıp satmak ve satılmasına aracılık etmek. 10)  Her türlü sıhhi tesisat elektrik elektronik ve bunlara ilişkin her türlü yapı malzeme ve yan elemanların alım satımı üretimi montajı ile işçiliğini yapmak 11)  Yapmış olduğu  plan  ve projeler ile başkalarının çizmiş olduğu projeler dahilinde her türlü mimarlık mühendislik hizmetlerini yapmak.             



Geri Dön