24 / 04 / 2024

Toya Moda'da peşinatlar 1.527 TL'den başlayan fiyatlarla!

Toya Moda'da peşinatlar 1.527 TL'den başlayan fiyatlarla!

TOYA Yapı tarafından Basın Ekspres'te gerçekleştirilen Toya Moda, ev sahibi olmak isteyenlere bahar aylarına özel kampanyası ile peşinatsız daire sahibi olma imkanı sunuyor.



225 bin liradan başlayan daire fiyatlarıyla Toya Moda'da peşinat tutarı teslim tarihinde ödenirken 1.527 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olma fırsatı veriliyor Konutta moda anlayışını değiştirdiklerini ifade eden şirket yetkilileri, "Toya Moda'da, ortak alandan, iç alan tasarımlarına, renk seçimlerinden daire kapı numaralarını gösteren tasarımlara kadar en ince detaylar,  Dıce Kayek'in imzasını taşıyor. 



Merkezi ış alanı kabul edilen, konut. AVM. ofis ve otel yatııımları kapsamında istanbul'un yeni Maslak hattı olarak değerlendirilen şimdiden tum yatırımcıların ilgisini çeken ve 1,5 sene içinde yüzde 45 değet kazanan bölge en güvemin yatırım fırsatını sunuyor. Toya Moda'da dairelerin fiyatları ise 225 bin liradan başlıyor. Toya Moda'da peşinat tutarı projenin teslim tarihinde ödenirken 1.527 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olmak mümkün" dedi. 



YÜZDE 70 YEŞİL ALAN 

Toplam 4 bloktan oluşacak projede yer alan tüm blokların her ihtiyaca çözüm üretmek üzere estetik ve konforu bir araya getirecek şekilde tasarlandığına değinen yetkililer. 'Toya Moda da bir blok home-ofis konseptınde hayata geçiyor. Vale hizmeti ve concieıge hizmetlerinin tek bir alanda karşılanacağı 37 ile 74 metre kare arasında değişen Toya Moda home ofis bloğunda tüm fonksiyonlar eksiksiz şekilde karşılanıyor. 21 bin metrekare arazı üzerine 4 blok halinde hayata geçecek olan Toya Moda'da 37 ve 151 metrekare arasında stüdyo'dan 3+l'e kadar değişen büyüklük ve tiplerde balkon ve teraslı 439 konut 30'a yakın mağaza bulunuyor" dedi. 



Hürriyet


Geri Dön