25 / 04 / 2024

Toya Next Evleri fiyatları!

Toya Next Evleri fiyatları!

Firma: Toya Yapı

Proje: Toya Next

Toplam 88 konut ve 7.500 metrekarelik ticari alandan meydana gelen Toya Next projesi Toya Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Toya Next Evleri fiyatları...




19 dönüm arsa üzerinde üç blok şeklinde yükselen  Toya Next  Evleri 488 konut ve 7.500 metrekarelik ticari alandan meydana geliyor.


Toya Yapı imzasıyla hayata geçirilen Toya Next projesi Art & Smart konsepti ile geliştiriliyor. Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim sağlanan Toya Next Evleri fiyatları 298 bin TL’den başlayarak değişiyor. 


Yüzde 1 KDV oaranı uygulanan Güneşli Toya Next Evleri'nde metrekare birim fiyatları 4 bin 250TL’den başlıyor.


Yatırım bedeli 300 milyon TL olan Toya Next Evleri Basın Ekspres Evren Mahallesi Metro İstasyonu’nun hemen yanıbaşında, Halkalı – Gebze  Marmaray  Hattı’na 5,5 kilometre ve Bakırköy İDO İskelesi’ne de 12 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor. 


Toya Next Evleri'nde dairelerin yanı sıra spor alanları, alışveriş mağazaları, kafe ve restoranları, fitness, yürüyüş yolları, açık hava sinema keyfi, davet, sanat, misafir ve müzik odaları, çocuk kulüpleri ve oyun alanları gibi sosyal yaşam alanları ile huzurlu ve konforlu bir yaşam sunuyor.


Toya Next proje adresi: Basın Ekspres Yolu Evren Mahallesi Bahar Caddesi No :3 Bağcılar


Toya Next İkitelli iletişim bilgileri!

Tel: 444 86 92

Web: http://www.toyanext.com/

Pınar DOĞAN/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön