28 / 03 / 2024

Toya Next ödeme seçenekleri!

Toya Next ödeme seçenekleri!

Firma: Toya Yapı

Proje: Toya Next

Toplam 488 konut ve 7.500 metrekarelik ticari alandan meydana gelen Toya Next projesi Toya Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Toya Next ödeme seçenekleri...




Toplam 488 konut ve 7.500 metrekarelik ticari alandan meydana gelen  Toya Next  projesi 300 milyon TL’ye yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. 


19 dönüm arsa üzerinde üç blok şeklinde yükselen Toya Next Evleri Art & Smart konsepti ile geliştiriliyor. 


2019 yılının ilk çeyreğinde tamamlanması öngörülen Toya Next projesi TEM Otoyolu’na 1,7 kilometre, Yavuz Sultan Selim Köprüsü Bağlantı Yolu’na 4 kilometre, D100 Karayolu’na 5 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 7 kilometre mesafede inşa ediliyor.


Toya Next Evleri Basın Ekspres Evren Mahallesi Metro İstasyonu’nun hemen yanıbaşında, Halkalı – Gebze  Marmaray  Hattı’na 5,5 kilometre ve Bakırköy İDO İskelesi’ne de 12 kilometre uzaklıkta yer alıyor.


Projede dairelerin yanı sıra spor alanları, alışveriş mağazaları, kafe ve restoranları, fitness, yürüyüş yolları, açık hava sinema keyfi, davet, sanat, misafir ve müzik odaları, çocuk kulüpleri ve oyun alanları gibi sosyal yaşam alanları ile huzurlu ve konforlu bir yaşam sunuyor.


Toya Next ödeme seçenekleri!


Daire fiyatları 598 bin TL'den başlayarak değiştiği Toya Next ödeme seçeneklerine göre peşin ödemelerde yüzde 20 indirim sağlanıyor.


Banka kredili ödeme planında yüzde 25 peşinat teslim zamanında ödenirken yüzde 75’i banka kredisi ile 120 ayda 0,70 faiz oranı; 60 ayda 0,42 faiz oranı ile kredilendiriliyor. Aylık taksitler 1.960 TL’den başlıyor.


Toya Finans Sistemi ile satış bedelinin yüzde 20’si peşin, yılda bir kez olmak kaydıyla yüzde 15’lik üç ara ödeme ve kalan yüzde 35’i 48 ay vade farksız eşit taksitler ile ödeme fırsatı sunuluyor. Ayrıca kişiye özel ödeme planları tasarlanabiliyor.


Toya Next proje adresi: Basın Ekspres Yolu Evren Mahallesi Bahar Caddesi No :3 Bağcılar


Toya Next İkitelli iletişim bilgileri!

Tel: 444 86 92

Web: http://www.toyanext.com/

Pınar DOĞAN/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön