23 / 04 / 2024

Toya Next satışa çıktı!

Toya Next satışa çıktı!

Toya Yapı Basın Ekspres Yolu’ndaki yeni yatırımı Toya Next’i satışa çıkardı. 300 milyon liralık yatırımla hayata geçirilecek projede, 488 konut ve 7 bin metrekarelik ticari alan yer alıyor.



Toya Gayrimenkul, Basın Ekspres Yolu üzerinde Art&Smart konseptine sahip Toya Next projesini 300 milyon liralık yatırımla hayata geçiriyor. Toya'nın 19 dönümlük kendi arazisi üzerinde gerçekleştirdiği Toya Next'te 488 konut ve 7 bin metrekarelik ticari alan yer alıyor. Toya Gayrimenkul İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Ali Rıza Aksöyek, projenin hemen yanında 2019 yılında açılacak metro istasyonunun bulunacağını söyledi. Toya Next'te 39 ile 248 metrekare aralığında stüdyodan 4+1'e kadar daire seçenekleri bulunuyor. Proje, peşinat teslimde, 120 ay vade ve yüzde 0.70 aylık faizle 1.960 TL'den başlayan taksitlerle sunuluyor. Projenin her metrekareden maksimum verim sağlayan ve akıllı çözümler sunan Art&Smart konsepti ile geliştirildiğini anlatan Ali Rıza Aksöyek, "Toya Next, akıllı konut kavramını Art&Smart çözümleri ile değiştiriyor. Art&Smart yaşamdan daha fazlasını alma sanatını, akıllıca tasarım ve ileri teknoloji ile birleştiriyor. Bu konsept, daire başına 15 bin liralık ekstra yatırım gerektiriyor" diye konuştu.


120 AYDA 0.70 FAİ Z

Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Selman Yurdakul da projenin ödeme planı hakkında bilgi verdi. Projede 2 farklı ödeme planının bulunduğunu anlatan Yurdakul, şunları söyledi: "Banka kredili ödeme planında yüzde 25 peşinat teslim zamanında ödenirken yüzde 75'i banka kredisi ile 120 ayda 0.70 faiz oranı; 60 ayda 0.42 faiz oranı ile kredilendiriliyor. Aylık taksitler 1.960 TL'den başlıyor. Toya Finans Sistemi ile satış bedelinin yüzde 20'si peşin, yılda bir kez olmak kaydıyla yüzde 15'lik üç ara ödeme ve kalan yüzde 35'i 48 ay vade farksız eşit taksitler ile ödeme fırsatı sunuluyor. Ayrıca kişiye özel ödeme planları tasarlanabiliyor. Peşin alımlarda yüzde 20 indirim yapılıyor." Projenin 2019 yılının ilk çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor.


"5 AYDA YÜZDE 12 PRİM YAPTI"

Cathay Group ve Suudi Arabistanlı Neba şirketi ortaklığında hayata geçirilecek olan Nivo İstanbul'da çalışmalar tam gaz sürüyor. Basın Ekspres Yolu'nda iki fabrikanın yer aldığı 42 bin metrekarelik alanda yükselen projede, 6 blokta bin 418 bağımsız ünite yer alacak. 200 milyon dolarlık yatırım değerine sahip Nivo İstanbul'da toplam hasılatın ise 300 milyon doları bulması bekleniyor. Satışlara mayısta başladıklarını belirten Cathay Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz, 300 konutun sahibini bulduğunu, projenin 5 ay gibi kısa bir sürede yüzde 12 rim yaptığını söyledi. Kaba inşaatın yüzde 32'sinin tamamlandığını belirten Yılmaz, teslimleri Aralık 2018'de yapacaklarını, yapımı devam eden metronun da projenin değerine değer katacağını belirtti. Yılmaz, gelecek ay Ataköy projesinin de lansmanını yapacaklarını söyledi.


ÇOCUKLU AİLELERE ÖZEL ALANLAR

Çocuklu ailelerin ortak yaşam alanlarının kontrol edilebileceği şekilde tasarlanan Toya Next, spor alanları, alışveriş mağazaları, kafe ve restoranları, fitness, yürüyüş yolları, açık hava sinema keyfi, davet, sanat, misafir ve müzik odaları, çocuk kulüpleri ve oyun alanları gibi sosyal yaşam alanları sunuyor. 


Sabah 


Geri Dön