25 / 04 / 2024

Toya Vista'da yüzde 5 peşinatla! 2014'te teslim!

Toya Vista'da yüzde 5 peşinatla! 2014'te teslim!

Firma: Toya Grubu

Proje: Toya Vista

Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından Toya Yapı tarafından İstanbul Avrupa Yakası Avcılar’ın merkezinde inşa edilen Toya Vista, rezidans konforunda huzurlu bir yaşam için kapılarını Ağustos 2014’te açıyor...



Toya Yapı’nın Avcılar’ın merkezinde inşa ettiği, modern mimari yapısı, ev sahiplerinin her türlü ihtiyacına cevap veren tasarımını, Marmara Denizi ve Küçükçekmece Gölü manzarası ile birleştiren  Toya Vista,  benzersiz bir hayatın kapılarını aralıyor. Konutların her biri manzaradan ve gün ışığından en verimli şekilde yararlanacak şekilde 99 m2 ile 162 m2 arasında değişen 2+1 ve 3+1 tipinde ideal büyüklük ile maksimum konforda inşa ediliyor.  Toya Vista’daki dairelerin  iç kapıları ve mutfak dolaplarında lake kaplama kullanılırken,  banyo ve mutfakta birinci sınıf  seramik kaplama kullanılıyor.

Ödeme kolaylığı sağlayan kampanya devam ediyor

Toya Yapı tarafından sunulan yeni kampanya ile Ağustos 2014’te tamamlanacak projeden ev sahibi olmak isteyenlere, sadece %5 peşinat ve 120 aya kadar taksit olanağı sunuluyor. 12 ay taksit öteleme imkanıyla daire teslimlerinden sonra ödemelere başlanabiliyor. 

Deniz manzarasına karşı spor yapın

Toya Vista, 15’inci katında konumlandırılan ve denizi ayaklarınızın altında hissettiren sosyal tesisleriyle yoğun ilgi görüyor. Sağlıklı bir yaşam konseptinin öne çıktığı Toya Vista’da      yaklaşık 3 bin metrekare  yeşil alan yer alıyor. Sağlıklı yaşamın sürekliliğini sağlayacak  fitness center ve  buhar banyoları gibi sosyal tesisleri açık havuz tamamlıyor.  Toya Vista  kafeteryası, çocuk oyun parkı, aktivite alanları, peyzaj ve dinlenme alanlarıyla sakinlerine, yaşam alanlarından uzaklaşmadan hoşça vakit geçirmeleri imkanı da sunuyor. 



Ulaşım kolaylığı

E-5'e ve Avcılar metrobüs durağına yürüme mesafesinde bulunan Toya Vista, Avcılar İDO iskelesine 5 dakika, İstanbul Atatürk Havalimanı'na 10 dakika mesafede bulunuyor. Toya Vista sakinleri günümüzün en büyük problemi ulaşım sorununu yaşamıyor. 


Telefon: 0212 590 90 06 

Web: www.toyavista.com



projeye sor



Geri Dön