20 / 04 / 2024

Toyzz Shop 90 mağaza sayısına ulaşacak!

 Toyzz Shop 90 mağaza sayısına ulaşacak!

Kaliteli ürün anlayışıyla oyun dünyasının vazgeçilmez markası olan Toyzz Shop, ürün gamına her geçen gün yenilerini ekleyerek eğlence dünyasında tam gaz devam ediyor...



Toyzz Shop’ ta mağaza konseptleri öyle etkileyici ki, içeriye adım attığınız andan itibaren büyük küçük herkes bu eğlenceli mekanda kendisine göre bir şeyler bulabiliyor… 

 

Ekim ayında Toyzz Shop’un renkli raflarında dünyaca ünlü Lego markası da yerini aldı. Çocukların el becerilerini ve problem çözme yeteneklerini geliştiren Lego, çocuklar kadar büyüklerin de gözdesi. Lego’nun en yeni modelleri artık Toyzz Shop’ta.


Ayrıca son 1 yılda fenomen haline gelen Monster High okulunun sevimli kahramanları da Toyzz Shop’ta. Draculaura’nın Pembe Arabası ve Mumya’nın Kızı Cleo de Nile ‘in Mısır kültürü motifli güzellik masası Toyzz Shop’ta Monster High severleri bekliyor.

 

Toyzz Shop yeni mağaza açılışları devam ediyor. Gaziantep Sanko Park, Konya Kent Plaza ve Florya Akvaryum mağazaları ile Toyzz Shop mağaza sayısını 90 lara taşıyacak.

 

Farklı ve dinamik yapısıyla, çocuk gelişimine katkı sağlayacak ürünleriyle, Toyzz Shop mağazalarında hem kendinizi hem de çocuğunuzu şımartın. Şehrinizde henüz bir Toyzz Shop yoksa üzülmeyin. 24 saat açık olan mağaza www.toyzzshop.com ile güvenli alışverişin keyfine varabilirsiniz.


Geri Dön