24 / 04 / 2024

Toyzz Shop Buyaka Ümraniye'de mağaza açtı!

Toyzz Shop Buyaka Ümraniye'de mağaza açtı!

Toyzz Shop İstanbul’da bulunan mağazalarına bir yenisini daha ekledi. Toyzz Shop ’ un yeni mağazası Ümraniye Buyaka AVM’de açıldı. Mağaza, eğlenceli ortamıyla da çocukların olduğu kadar ebeveynlerin de tercih sebebi.



Oyuncak denince akla ilk gelen marka olan Toyzz Shop, birbiri ardına açtığı mağazalarla büyümeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta 112. mağazasını Ümraniye Buyaka  AVM’de açan Toyzz Shop, yeni mağaza açılışını festival tadında etkinlikler yaparak çocuklarla birlikte kutladı.



Açılışa özel pek çok aktivitenin yapılacağını ve etkinliklerin bayram boyunca da devam edeceğini belirten Pazarlama Müdürü Ayça CANDOĞAN ZENGİN,  bayramda Buyaka Toyzz Shop’a gelecek olan çocukları sürpriz hediyeler, eğlenceli aktivitelerle karşılayacaklarını belirtti.


Ekim sonuna kadar  Buyaka Toyzz Shop’dan alışveriş yapan tüm Toyzz Club Kart sahipleri yaptıkları alışverişlerde  5 kat Toyzz Shop puan kazanacak.


2014  yılı sonuna kadar 5 mağaza daha açacak olan Toyzz Shop, lider oyuncak markası olmasının yanı sıra eğlenceli ortamıyla da çocukların olduğu kadar ebeveynlerin de tercih sebebi.



Geri Dön