28 / 03 / 2024

Toyzz Shop İzmir Park AVM'de mağaza açtı!

Toyzz Shop İzmir Park AVM'de mağaza açtı!

Toyzz Shop İzmir Park AVM'de mağaza açtı. Toyzz Shop İzmir’ de bulunan mağazalarına bir yenisini daha ekledi. Toyzz Shop ’ un yeni mağazası İzmir Park AVM’ de açıldı.



Toyzz  Shop İzmir’ de bulunan mağazalarına bir yenisini daha ekledi.  Toyzz Shop ’ un yeni mağazası  İzmir  Park AVM’ de açıldı.


Oyuncak denince akla ilk gelen marka olan Toyzz Shop, birbiri ardına açtığı mağazalarla büyümeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta yeni mağazasını İzmir Park AVM’ de açan Toyzz Shop, açılışını çocuklara özel etkinliklerle kutladı.


Etkinliklerin yanı sıra açılışa özel kampanyalar yapan Toyzz Shop,  Şubat ayı sonuna kadar İzmir Park AVM’ den alışveriş yapan Toyzz Club Kart sahiplerine 5 kat Toyzz Shop puan hediye edecek. Ayrıca 75 TL ve üzeri alışveriş yapan müşterileri İzmir Park Toyzz Shop’ ta sürpriz hediyeler bekliyor.


2015 yılı sonuna kadar 5 mağaza daha açacak olan Toyzz Shop, lider oyuncak markası olmasının yanı sıra eğlenceli ortamıyla da çocukların olduğu kadar ebeveynlerin de tercih sebebi.


Toyzz Shop 2001 yılında kurulmuş merkezi İstanbul’da olan 900’ün üzerinde çalışanı ile % 100 yerli sermayeli bir şirkettir.



Geri Dön