23 / 04 / 2024

Toyzz Shop, Kuzey Kıbrıs'ta mağaza açtı!

Toyzz Shop, Kuzey Kıbrıs'ta mağaza açtı!

Toyzz Shop, perakende sektöründeki uzmanlığı ile ardı ardına yaptığı yatırımlarla güçlenmeye devam ediyor.Açılış, Toyzz Shop Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Şenol Bilican ve 1001 Grup Direktörü Nazım Özel tarafından yapıldı.



Sektörünün lider kuruluşu Toyzz Shop, Kıbrıs’ın köklü kuruluşlarından 1001 Grup ile güçlerini birleştirdi. Kaliteli ve yenilikçi mağazacılık anlayışı ile Kıbrıs’a yepyeni bir mağazacılık deneyimi taşıdı. 


Bu işbirliği ile Toyzz Shop’un Kıbrıs’taki ilk mağazası, 19 Eylül Cumartesi günü Kuzey Kıbrıs’ın ilk alışveriş ve yaşam merkezi 1001 Airport Mall’da sürprizlerle dolu muhteşem bir açılış ile hizmet vermeye başladı. 


Açılış, Toyzz Shop Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Şenol Bilican ve 1001 Grup Direktörü Nazım Özel tarafından yapıldı. 


Toyzz Shop Pazarlama Grup Müdürü Didem Özgüven açılışla ilgili olarak; hazırlıklarını titizlikle sürdürdükleri mağazanın hizmete açılışından dolayı ekip olarak çok heyecanlı olduklarını, açıldıkları günden bu yana gördükleri yoğun ilgiden büyük mutluluk duyduklarını ve Toyzz Shop’un şimdiden Kıbrıs’lı çocuklar ve aileleri için oyuncağın yeni adresi olduğunu belirtti.


Toyzz Shop Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Şenol Bilican Kıbrıs yatırımı hakkında; “KKTC’de açtığımız ilk mağazamıza gösterilen ilgiden çok memnunuz. Çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Girne başta olmak üzere Lefkoşa Merkez ve Magnosa’da yeni Toyzz Shop mağaza açılışları gerçekleştireceğiz ve Kıbrıs’ta büyümeye devam edeceğiz.” dedi.


Toyzz Shop, Matt Hatter, Star Wars, Emoji, Minions başta olmak üzere Sunman Oyuncak Dünyası’nın ithal ettiği lisanslı oyuncaklar da dahil, çok sayıda seçkin markanın oyuncaklarını Kıbrıs’lı çocuklarla buluşturuyor. 


Toyzz Shop, 2001 yılında kurulmuş merkezi İstanbul’da olan 1200’ün üzerinde çalışanı ve 130’u aşkın mağazası ile hizmet veren % 100 yerli sermayeli bir şirkettir.



Geri Dön