25 / 04 / 2024

Toyzz Shop XL, Mall of İstanbul'da hizmete açıldı!

Toyzz Shop XL, Mall of İstanbul'da hizmete açıldı!

Toyzz Shop’un 1800 m² lik ilk mega mağazası “Toyzz Shop XL” 23 Mayıs 2014 günü Mall Of İstanbul AVM’ de kapılarını açtı. Mağaza, Türkiye’nin en büyük oyuncak mağazası olma özelliğine sahip...



Toyzz Shop’un 1800 m² lik ilk mega mağazası “Toyzz Shop XL” Mall Of İstanbul AVM’ de kapılarını açtı.


“Oyuncak mı alacaksanız? Adres Belli” sloganıyla büyük küçük herkesin beğenisini toplayan oyuncak mağazalar zinciri Toyzz Shop ilk mega mağazasını 23 Mayıs 2014 günü Mall Of İstanbul AVM’de açtı. Zengin ürün çeşitliliği ile çocukların olduğu kadar büyüklerin de yoğun ilgisini çeken Toyzz Shop XL, oyuncak konseptinin yanı sıra şekerleme, hediyelik eşya, ev dekorasyon, kitap gibi yeni ürün çeşitliliği ile de dikkat çekiyor.


Türkiye’nin en büyük oyuncak mağazası olma özelliğine sahip Toyzz Shop XL ‘nin açılısında konuşan Mağazalardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Şenol BİLİCEN, “uzun zamandır üzerinde çalıştığımız bir projeyi hayata geçirmenin verdiği sevinci yaşıyoruz, mayıs ayında toplam 5 yeni mağaza açtık, çocukların sevgisi ile büyümeye devam edeceğiz” dedi.


Açılışa özel olarak mağaza içerisinde pek çok aktivitenin yapılacağını belirten Pazarlama Müdürü Ayça CANDOĞAN ZENGİN, “iki hafta boyunca Toyzz Shop XL den alışveriş yapan tüm Toyzz Club Kartlı müşterilerimize 5 kat puan hediye edeceğiz” dedi. 


2001 yılında ilk mağazasını İstanbul’un önde gelen alışveriş merkezi Akmerkez’de açan Toyzz Shop, bugün 900’e yakın çalışanı ile 30 şehirde 107 mağazası ile hizmet vermektedir ve % 100 yerli sermayelidir.


Geri Dön