19 / 04 / 2024

Toyzz Shop'tan 4 yeni mağaza!

Toyzz Shop'tan 4 yeni mağaza!

Çocukların sevgisi ve de ebeveynlerin güveni ile büyümeye devam eden Toyzz Shop bu ayın ilk haftası 4 yeni mağaza açılışı ile mağaza sayısını 112'ye çıkardı.




Shop kardeş markası Penzz Shop ile ilk ikisi bir arada mağazasına Özdilek Park İstanbul’da açtı.


Çocukların sevgisi ve ebeveynlerin güveniyle büyümeye devam eden Toyzz Shop eylülün ilk haftası 4 yeni mağaza açılışı ile mağaza sayısını 112 ye çıkardı. 


Metro Garden AVM, Rings AVM, Özdilek Park İstanbul AVM gibi yeni açılan alışveriş merkezlerinin yanı sıra Bursa Carrefour AVM’de de mağaza açan Toyzz Shop 2014 yılının sonuna kadar mağaza sayısını 117’in üstüne çıkarmayı planlıyor.


Bebekler, arabalar, eğitici oyuncaklar, kırtasiye ürünleri, peluşlar, bebek oyuncakları gibi çocuklara yönelik ürünlerin yanı sıra yetişkinler için de geniş hobi reyonlarının bulunduğu Toyzz Shop,  her yaş için eğlenceli ve renkli bir dünyanın kapısını aralıyor.


Yeni mağaza açılışları ile ilgili konuşan Mağazalardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Şenol BİLİCEN, eylül ayının Toyzz Shop için yoğun bir ay olduğunu dile getirirken,  yeni mağaza açılışlarımız ile artık daha fazla noktada ziyaretçilerimizle buluşuyoruz dedi. 


Mağaza açılışlarına özel pek çok yeni kampanya yaptıklarını belirten Toyzz Shop Pazarlama Müdürü Ayça CANDOĞAN ZENGİN,  bu dönemde çocukların çok beğeneceklerini düşündükleri yeni oyuncakların da tüketiciyle buluşacağını iletti.



Geri Dön