16 / 04 / 2024

Trabzon Akçaabat’ta asfaltsız yol kalmayacak!

Trabzon Akçaabat’ta asfaltsız yol kalmayacak!

Akçaabat’ın Derecik Mahallesi’ndeki asfaltlama çalışmalarını denetleyen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Çok önemli çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Kar yağıncaya dek yol çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.



Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Akçaabat’ın Derecik Mahallesi’nde gerçekleştirilen asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. Belediye ekipleri ve mahalle sakinleri ile görüşerek bilgi alan Başkan Gümrükçüoğlu, yaptığı değerlendirmede Trabzon’un her ilçesinde çalışma yaptıklarını kaydederken, “Şükürler olsun çok önemli çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Tüm ilçelerimizde varız.  


Asfaltlama yapıyoruz, betonlama yapıyoruz, sanat yapısı inşaatlarımızı ve yol bakım-onarım çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz. Son derece kaliteli çalışmalara imza atıyoruz. Kar yağıncaya dek yol çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. Derecik Mahalle Muhtarı Samittin Kara da mahallesinde yapılan çalışmalardan ötürü Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür ederken, “Mahallemizde geçen yıl üç caddemizde asfaltlama çalışması yaptık.  


Şimdi de 1,5 km’lik yolumuzda asfaltlama çalışması gerçekleştiriyoruz. Böylece bozuk yollarımızdaki sorunları ortadan kaldırıyoruz. Sayın Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Derecik mahallemizi ziyaret etmesi, çalışmaları yerinde incelemesi bizi çok onurlandırdı, sevincimizi kat kat arttırdı. Derecik mahallesinde kalan Yolbaşı, Oğulkaya, Karaman mahallelerinin de yakın zamanda yapılmasını Büyükşehir Belediye Başkanımızdan talep ediyoruz” diye konuştu.  


Taka


Geri Dön