16 / 04 / 2024

Trabzon Akyazı Stadı en kısa sürede tamamlanacak!

Trabzon Akyazı Stadı en kısa sürede tamamlanacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan,Trabzonspor'un yeni stadyumu Akyazı'daki çalışmaları yerinde inceledi. Turan, "Trabzonspor'a güzel bir stadyum yapıyoruz. Her şey çok güzel olacak" dedi.



Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, "Trabzonspor'a güzel bir stadyum yapıyoruz.  Her şey çok güzel olacak" dedi. 


Turan, Trabzonspor'un yeni stadyumu Akyazı'daki çalışmaları yerinde inceledi.


Beraberinde Akyazı Spor Kompleksi Koordinatörü Gökhan Saral, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Seyfullah Kınalı ile birlikte incelemelerde bulunan Turan, eksikliklerin biran önce giderilmesi ve stadyumun yetişmesi için talimat verdi.


Turan, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, "Trabzonspor'a güzel bir stadyum yapıyoruz. Her şey çok güzel olacak. Bugün bütün imalatçı ekip ve paydaşlarımızla değerlendirme yaptık. Çatı-çelik montajını bir hafta içerisinde tamamen bitireceğimiz stadyumda skorbordun montajını tamamladık. Stadyum zeminine sereceğimiz hibrit çim için ise drenaj çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Kompleks çevresindeki bağlantı yolları ve kavşakları Karayolları Genel Müdürlüğümüz en kısa zamanda tamamlayacak. Türkiye'nin göz bebeği Akyazı Stadyumu, 'Smart Roof' çatı sistemi ile Türkiye’de bir ilk olacak." diye konuştu.


Öte yandan Trabzonspor Kulübünün resmi internet sitesinden  TOKİ  Başkanı Turan'a Akyazı Stadı'nın bitirilmesine yönelik gösterdiği çabadan dolayı teşekkür edildi. 



AA



Haber Fotomaç Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı ;



Toki Başkanı Ergün Turan, Trabzonspor'un yeni stadyumu Akyazı'daki çalışmaları yerinde inceledi. Beraberinde Akyazı Spor Kompleksi Koordinatörü Gökhan Saral ile birlikte incelemelerde bulunan Turan, eksikliklerin bir an önce giderilmesi ve stadyumun yetişmesi için talimat verdi. Saral ile fikir alışverişinde bulunan Turan, "Çatı-çelik montajını bir hafta içerisinde tamamen bitireceğimiz stadyumda skorboardın montajını tamamladık. Hibrit çim için ise drenaj çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Kompleks çevresindeki bağlantı yolları ve kavşakları en kısa zamanda tamamlanacak. Türkiye'nin göz bebeği Akyazı Stadı, 'Smart Roof' çatı sistemi ile Türkiye'de bir ilk olacak" dedi.



Fotomaç 



Haber Güne Bakış Gazetesi'ne şu şekilde yer aldı ;


Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M.Ergün Turan, dün akşam saatlerinde Akyazı Stadı’na yaptığı ziyaretle son durum hakkında bilgi verdi.


Turan, sosyal medya hesabı twitter üzerinden de Trabzonsporlu taraftarların sabırsızlıkla beklediği Akyazı Stadı’na ilişkin çalışmalar ve son durum hakkında bilgi verirken, “Türkiye'nin göz bebeği olacak Trabzon Akyazı Stadyumu, 'Smart Roof' çatı sistemi ile Türkiye’de bir ilk olacak” dedi.

Turan açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:


ÇALIŞMALAR TÜM HIZILYI SÜRÜYOR


Teknik ekibimiz, bütün imalatçı ortaklarımız ve paydaşlarımızla Akyazı Spor Kompleksi'nde incelemelerde bulunduk.

Akyazı Spor Kompleksi'nin 400 dönümlük inşaat alanında yaklaşık 180 dönüm yeşil alan bulunuyor. İçinde 8,5 km yol bulunan Akyazı Spor Kompleksi'nde ayrıca 40 bin metrekare taş kaplama imalat yer alıyor. Modern yapısı ile imalatına devam ettiğimiz seyirci koltuklarının 18 bininin montajını tamamladık. Çatı-çelik montajını bir hafta içerisinde tamamen bitireceğimiz stadyumda skorboardın montajını tamamladık. Stadyum zeminine sereceğimiz hibrit çim için ise drenaj çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Kompleks içerisinde yer alacak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü hizmet binası ile kamp eğitim merkezini tamamladık. Kompleks çevresindeki bağlantı yolları ve kavşakları Karayolları Genel Müdürlüğümüz en kısa zamanda tamamlayacak. Türkiye'nin göz bebeği olacak Trabzon Akyazı Stadyumu, 'Smart Roof' çatı sistemi ile Türkiye’de bir ilk olacak. Teknik ekibimiz ve paydaşlarımızla birlikte inşaatın kalan aşamalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunduk.” 


Güne Bakış


Geri Dön