26 / 04 / 2024

Trabzon Akyazı Stadı için geri sayım başladı!

Trabzon Akyazı Stadı için geri sayım başladı!

Trabzon Akyazı Stadı’nın bordo-mavi renkte olan koltularının montajı başladı. Montaj bitince zemin çalışması start alacak...



Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın tesisleşme hamlesiyle Türkiye'nin dört bir yanında inşa edilen stadyumlardan biri olan Trabzon Akyazı Stadyumu, futbolseverlerle buluşmak için gün sayıyor. 41 bin 61 seyirci kapasiteli modern tesisin koltuk montajına başlandı. Bordo ve mavi renklerden oluşan koltukların montajı ardından saha zemini çalışmalarına geçilecek.


SIRA ZEMİNE GELİYOR

Yapımı tammalandığında deniz üzerine dolgu yöntemiyle yapılan ender statlardan biri olacak olan tesis, bu sezonla birlikte Trabzonspor'a ev sahipliği yapacak...



Takvim



Haber Afyon Hisar Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın tesisleşme hamlesiyle Türkiye'nin dört bir yanında inşa edilen stadyumlardan biri olan Trabzon Stadyumu, futbolseverlerle buluşmaya gün sayıyor. 41 bin 61 seyirci kapasiteli stadyumda koltuk montajına başlandı.


Gençlik ve Spor Bakanlığı ile  TOKİ  arasında yapılan işbirliği protokolleri kapsamında yapımına başlanan 21 stadyum arasında yer alan 41 bin 061 seyirci kapasiteli modern tesisin koltuk montajına başlandı. 

Trabzonspor'un bordo-mavı renklerinden oluşan koltukların montajı ile stadyumun mimarı görünümü ortaya çıkmaya başlarken, koltuk m ontaj mm kısa sürede tamamlanmasıyla birlikte saha zemini çalışmalarma da geçilecek. 


Trabzon Akyazı Spor Kompleksi içerisinde devam eden çalışmalar çerçevesinde Trabzon stadyumunun yanı sıra açık sahalar, kamp eğitim merkezi, idari ofisler ve rekreasyon alanlarında da eş zamanlı olarak önemli aşamalar kaydedildi. 


Yapımı tamamlandığında dünyada deniz üzerine dolgu yöntemiyle mşa edilmiş ender stadyumlardan olacak modern tesis, bu sezonla birlikte Trabzonspor'un karşılaşmalarına ev sahipliği yapacak. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın çalışmaları çerçevesinde Türk futbolunun geleceğine yön verecek stadyum projelerinden Afyon, Antalya, Bursa, Konya ve Mersin stadyumları hizmete girdi. 


Sivas, Eskişehir, Gaziantep, Samsun ve Trabzon stadyumları da bu sezon içerısmde hizmete açılacak. 




Afyon Hisar Gazetesi


Geri Dön