28 / 03 / 2024

Trabzon Araklı'da kentsel dönüşüm ne durumda?

Trabzon Araklı'da kentsel dönüşüm ne durumda?

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın Başdanışmanı Oktay Saral, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi'yi makamında ziyaret etti. Çebi, "Sayın Cumhurbaşkanımızın ve hükümetimizin verdiği desteklerle ilçemizi geliştirmeye devam ediyoruz" dedi.



Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın Başdanışmanı Oktay Saral, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi'yi makamında ziyaret etti. Ziyaretleri sırasında Oktay Saral'a Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Araklı Belediye Meclis üyeleri Ekrem Reis, Selahattin Karabela, Mustafa Kahraman, Mustafa Akgün, Kemal Danışmaz, AK Parti İl Başkan Yardmıcısı Fahri Coşkun ve Araklı AK Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Tanrıkulu eşlik etti.


Saral'a görevinin hayırlı olmasını dileyen Başkan Çebi. ilçeye verilen destek için de teşekkür etti. İlçede hayata geçimeyi planladıkları projeler hakkında Saral'a bilgi veren Çebi, "Sayın Cumhurbaşkanımızın ve hükümetimizin verdiği desteklerle ilçemizi geliştirmeye devam ediyoruz" dedi. 


KENTSEL DÖNÜŞÜMLE İLGİLENİYOR 


Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral ise, "Trabzon'un ikinci büyük ilçesi olan Araklı, bizim gurur ilçemizdir. Belediye Başkanımız Recep Çebi bu zamana kadar Araklı için güzel hizmetler yapmıştır ve bu hizmetlerini daha da büyütme hedefindedir. Araklı ticaret konusunda son derece önemli bir ilçedir. Burada değerli iş adamları bulunmaktadır. Bununla birlikte Araklı'ya hayırseverlerin desteğiyle hastane ve ilkokul gibi hizmetler yapılmıştır. Araklı'nın ciddi bir potansiyeli bulunmaktadır. 


Bizler de bu potansiyelin farkındayız ve Araklı'nın her zaman yanındayız. İstanbul'da milletvekilliği yaptığını dönemlerde Trabzon'umuzun takipçisi oldum. Şuan Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan'ın Başdanışmanlığı görevi nasip oldu. Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda kentsel dönüşüm çalışmalarını takip etmekle görevlendirildik. Çalışmalarımız bu kapsamda sürecek Araklı'nın benim için yeri çok ayrı ve farklıdır. İnsanıyla, havasıyla ve yöresiyle kendinden söz ettirmektedir" diye konuştu. 


Karadeniz'de İlk Haber


Geri Dön