25 / 04 / 2024

Trabzon Büyükşehir'den 100 milyon TL'lik yol yatırımı!

Trabzon Büyükşehir'den 100 milyon TL'lik yol yatırımı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi asfalt çalışmalarını tam gaz sürdürüyor. Aynı anda şehrin değişik bölgelerinde asfaltlama yapan Büyükşehir Belediyesi, Of ilçesi Tavşanlı Mahallesi ile Çarşıbaşı ilçesi Kerem Mahallesi’nde asfalt serdi.




Trabzon Büyükşehir Belediyesi belirlenen program dahilinde asfalt çalışmalarını tam gaz sürdürüyor. Aynı anda şehrin değişik bölgelerinde asfaltlama yapan Büyükşehir Belediyesi, Of ilçesi Tavşanlı Mahallesi ile Çarşıbaşı ilçesi Kerem Mahallesi’nde asfalt serdi.


Her iki mahallede yaklaşık 1.2 km uzunluğundaki yola bin 300 ton asfalt seren Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları hem mahalle muhtarlarını hem de vatandaşları memnun etti.

 

Tavşanlı Mahalle Muhtarı Adem Vanlıoğlu, Büyükşehir’in mahallelerine yaptıkları hizmetlerden memnun olduklarını belirterek, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

 2016 yılında Trabzon’da rekor düzeyde asfalt ve beton yol yapacaklarını kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, “İl genelinde 100 milyon TL tutarında asfalt ve beton yol yapacağız. Bu Trabzon’da bir rekor olacak. Asfalt ve beton yol yaparken belirlediğimiz kriterlere göre hareket edeceğiz. Trabzonlular her şeyin en iyisine layıktır” ifadelerini kullandı.



Trabzon Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön