25 / 04 / 2024

Trabzon Çarşıbaşı Teknik Anadolu Lisesi 2018'de hazır!

Trabzon Çarşıbaşı Teknik Anadolu Lisesi 2018'de hazır!

Trabzon’un Çarşıbaşı İlçesinde inşa edilen Teknik Anadolu Lisesi inşaatı hızıyla devam ediyor. Okulun gelecek eğitim ve öğretim yılında açılacağı belirtildi.



Milli eğitim bakanlığı tarafından Trabzon’un Çarşıbaşı İlçesinde geçen sene inşaatına başlanan Teknik Anadolu Lisesi inşaatı var hızıyla devam ediyor. Okulun inşaatını üstlenen yapımcı firma Gragoğlu İnşaat şirketinin sahibi işadamı Aydın Kalma, okulun gelecek eğitim ve öğretim yılında öğrencisine kavuşacağını ve bunun için de gece gündüz çalıştıklarını ifade etti.  


İşadamı Aydın Kalma, okulun yeni eğitim ve öğretim yılına kavuşturulacağını belirterek şunları söyledi, “Çarşıbaşı Teknik Anadolu Lisesi Okulunun inşaatına geçen sene içerisinde başladık. 


Başlangıçta kötü hava koşullarına rağmen her türlü özverimizi göstererek eğitim yuvamızı son aşamasına getirdi. Yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Okulu teslim etme tarihimiz 2017 Haziran ayı sonu. Sözleşmemiz bu şekilde ama zamanından önce eğitim yuvasını bitirmeyi amaçlıyoruz. 


Çok şükür hiçbir sıkıntımız yok. İdare bu işin üzerine hassasiyetle duruyor ve bizlere yardımcı oluyor. Çarşıbaşı Belediye Başkanımız Coşkun Yılmaz sağ olsun her zaman yanımızda oldu. Gerek idareye ve gerekse başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi. 



Taka Gazetesi


Geri Dön