19 / 04 / 2024

Trabzon Özel Karadeniz Hastanesi ek bina inşaatına başlıyor!

Trabzon Özel Karadeniz Hastanesi ek bina inşaatına başlıyor!

Açıklama yapan Özel Karadeniz Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Şafak İslamoğlu, "Kendini fazlası ile aşan Hastanemiz en kısa sürede ek bina inşaatına başlayacaktır. Bu müjdeyi vermekten büyük onur duymaktayım." dedi...




Trabzon Özel Karadeniz Hastanesi daha iyi hizmet sunmak için mevcut hastaneye ek olarak inşaat kararı aldı.


Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Özel Karadeniz Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Şafak İslamoğlu, “Sağlık yaşamın başladığı yerden başlar. Nasıl başlarsa da öyle gider. Bizlerde sürekli hekim kadrolarına yeni doktorlar ekleyerek bölge halkına en iyi hizmeti sunma çabasını her zaman en ön planda taşıyan bir hastaneyiz. Bu anlamda yönetim olarak mevcut binamıza ek bina inşaatına başlama kararı aldık. Vatandaşımıza ve yurt dışı hastalarımıza sağlıkta vereceğimiz hizmette sınır olmadığının altını çizmek istiyorum” dedi.


Yeniliklerin öncüsü oldukları belirten İslamoğlu, “Yoğun talebi karşılamakta zorluk çekildiğinin ve artık kabuğumuza sığmadığımızın farkındaydık. Bu yüzden hiç zaman kaybetmeden bize başvuran tüm hastalarımızın talebini karşılamak üzere hazırlanan projeyi ivedi bir şekilde başlatma kararı aldık. Hastanemizin A sınıfı kaliteli sağlık hizmetinin bölge halkının ve yabancı hastalarımızın da takdirini kazanmış olması bu ilerleme ve büyümeyi artık zorunlu hale getirmiştir. Kendini fazlası ile aşan Hastanemiz en kısa sürede ek bina inşaatına başlayacaktır. Bu müjdeyi vermekten büyük onur duymaktayım. Tüm çalışanlarımıza ve yol arkadaşlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.



Milliyet


Geri Dön