27 / 04 / 2024

Trabzon Şehir ve Bölge Planlama Ofisi açıldı!

Trabzon Şehir ve Bölge Planlama Ofisi açıldı!

Trabzon Şehir ve Bölge Plancısı Müge Faiz'in sahibi olduğu Şehir ve Bölge Planlama Ofisi Kahramanmaraş Caddesi'nde açıldı. Açılışa Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ve çok sayıda davetli katıldı.



Trabzon Şehir ve Bölge Plancısı Müge Faiz'in sahibi olduğu Şehir ve Bölge Planlama Ofisi Kahramanmaraş Caddesi'nde açıldı. Trabzon ilinin ilk kadın şehir ve bölge planlama ofisi; Şehir Plancısı Müge Faiz tarafından açıldı. Müge Faiz'in sahibi olduğu Şehir ve Bölge Planlama Ofisi Kahramanmaraş Caddesi Galeria İş Merkezi'nde açıldı. Açılışa Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ve KTÜ Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü, Bölüm Başkanı Doç.Dr Cenap Sancar ve KTÜ Mimarlık Fakültesi hocalarından Yrd. Doç. Dr. Hamiyet Özen ve çok sayıda davetli katıldı. 


Müge Faiz'in açılışta yaptığı konuşmada; "Öncelikle saygıdeğer Akçaabat Belediye Başkam'ım Şefik Türkmen'e, bu günümde beni onurlandırdıkları için teşekkür ediyorum. Açılışa katılamayıp güzel dileklerini ileten il ve tüm ilçe belediye başkanlarına da teşekkürlerimi iletiyorum. Meslekli eğitimimi en güzel şekilde aldığım KTÜ Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü ailemizin değerli hocalarına, her zaman her konuda destek oldukları için minnettarım. Dünüm, bugümün, yarınım sevgili ailem ve arkadaşlarıma, sevgilerini ve destelerini esirgemedikleri için teşekkür ediyorum. Ve siz tüm misafirlerim geldiniz için bugünümü anlamlandırdığınız için çok teşekkürler. Biz şehir plancılarının amacı; yaşadığımız çevreleri, şehirleri, yerleşmeleri daha yaşanabilir kılmaktır. Bunu yaparken doğanın bize sunduğu kaynakları gelecek kuşaklara kalacak şekilde akılcı kullanmak, kültürel mirası ve tarihi değerleri korumak; eşitlikçi ve hoşgörülü olmak başlıca ilkemdir. Misyonum, bu ilkeler doğrultusunda çalışmalar yapmak ve projeler üretmektir" dedi. 




Taka


Geri Dön