18 / 04 / 2024

Trabzon'da kent altyapısı yeniden düzenleniyor!

Trabzon'da kent altyapısı yeniden düzenleniyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Trabzon İçme suyu ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TİSKİ), kent sakinlerine daha sağlıklı içme suyu ulaştırmak için çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.



Bu kapsamda merkez Ortahisar ilçesinin Soğuksu, Aktoprak, Bengisu ve Beştaş mahalleleri ile spor Lisesi’ne içme suyu sağlayan depolara giden eski terfi hatlarının yenilenmesi tamamlandı. Yüklenici firma eskiyen terfi hatlarını planlanan tarihten önce tamamlarken, vatandaşlar yapılan çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.


KENTİN ALTYAPISINI YENİDEN ELE ALDIK

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu gelecek nesillere daha çağdaş ve yaşanılabilir bir şehir bırakmak için kentin altyapısını yeniden ele aldıklarını ve bu anlamda gerekli projeleri yaptıklarını kaydetti. Başkan Gümrükçüoğlu şehrin yağmur ve kanalizasyon sularının ayrı olarak deşarj edilmesi, içme suyu şebekesinin yenilenmesi projelerinin tamamlandığını ve bu dönemde yapım çalışmalarına başlanacağını belirtti. Gümrükçüoğlu ayrıca atık sular için biyolojik arıtma tesislerinin yapılması için proje çalışmalarının devam ettiğini kaydetti.


Geri Dön