24 / 04 / 2024

Trabzon'da raylı sistem için ilk adım atıldı!

Trabzon'da raylı sistem için ilk adım atıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinin Eylül ayı dördüncü toplantısı gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda icra edilen toplantıda ‘raylı sistem çalışmasının 2016 yılı performans programına ilave edilmesi ile ilgili müzakere’ oybirliği ile kabul edildi.




Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinin Eylül ayı dördüncü toplantısı gerçekleştirildi. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun heyelan çalışmaları nedeniyle katılmadığı oturumu Meclis Başkan Vekili Seyfullah Kınalı yönetti. 


Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda icra edilen toplantıda ‘raylı sistem çalışmasının 2016 yılı performans programına ilave edilmesi ile ilgili müzakere’ oybirliği ile kabul edildi.


Meclis Başkan Vekili Kınalı, “Bu karar, bugüne kadar raylı sistemle ilgili ön çalışmaların resmiyete dökülmesinin ilk adımıdır. Fizibilite, etüt, plan ve proje çalışmalarının yapılmasıdır. Bu alanda çalışmalar başlatıldı. Bugünde resmi olarak performans programına yansımasını görüyoruz. Şehrimiz için hayırlı olsun. Resmi kararını aldık" dedi.



Trabzon Büyükşehir Belediyesi




Geri Dön