28 / 03 / 2024

Trabzon'da ultra lüks bina

Trabzon'da ultra lüks bina

Trabzon'da çatısında helikopter pisti, içinde gasılhanesi, saunası, yüzme havuzu, Türk hamamı olan ve yaklaşık 12 milyon TL'ye mal olan lüks bina, dikkat çekiyor.



Binayı yapan şirketin ortaklarından Ekrem Öztürk, insanların tüm ihtiyaçlarının karşılayabileceği bir bina yapmayı hayal ederek yola çıktıklarını belirterek, 2007 yılında başladıkları inşaatı yeni tamamladıklarını ve hayallerini gerçekleştirdikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Projeyi hayata geçirmeden önce, çevrelerindeki insanların kendileriyle alay ettiklerini ve bu işin asla olmayacağını söylediklerini ifade eden Öztürk, ''İnsanlar bu projeyi asla yapamazsınız diyorlardı. Biz de bu binayı tamamladığımız için çok mutluyuz'' dedi.

Öztürk, üç bin metrekarelik bir alan üzerinde kurulan binanın, kendi ölçülerinde Türkiye'de örnek projelerden biri olduğunu dile getirerek, şöyle konuştu:

''Binada helikopter pisti, gasilhane, sauna, yüzme havuzu, Türk hamamı, 400 metrekare iç avlu, kuaför ve spor salonu ile market gibi birçok sosyal alan bulunuyor. Dairelerin teraslarında doğal çim yer alıyor. Böyle alanların tek tek bulunduğu binalar var. Ancak hepsinin bir arada yer aldığı bina sayısı ise Trabzon'da yok, Türkiye'de ise çok az. İnşaata başlamadan insanlara sunabileceğimiz bütün imkanları kafamızda projelendirdik ve hayata geçirdik.''

ÇATIDA HELİKOPTER PİSTİ

Binanın çatısındaki helikopter pistinin Trabzon'da başka bir binada bulunmadığını anlatan Öztürk, şunları söyledi:

''Artık özel sağlık şirketlerinin tamamına yakını hava taksi hizmeti veriyor. Bu hizmeti alabilmek için piste ihtiyaç vardı. Biz de bu hizmetin yerine getirilmesine aracı olmak için binanın çatısına helikopter pistini yerleştirdik. İnsan hayatı söz konusu olunca yapamayacağımız hiç bir şey yok.''

Binada, büyüklükleri 300 metrekareye kadar ulaşan 81 daire bulunduğunu belirten Öztürk, ''Yaptığımız dairelerin yüzde 75'i satıldı. Vatandaşların ilgisi oldukça iyi'' dedi.

Öztürk, binanın kendine ait artezyen kuyusu olduğunu, 24 saat sıcak su hizmeti verdiğini ve 4 bin metrekarelik kapalı otoparkının da bulunduğunu kaydetti.

Sabah


Geri Dön