25 / 04 / 2024

Trabzon'da 'Yapı Ürünleri Fuarı' açılacak

Trabzon'da 'Yapı Ürünleri Fuarı' açılacak

Trabzon'da açılacak 9. Uluslararası Yapıtech Yapı Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı'na 120 firma katılacak



ADG Fuarcılık Kurumsal İletişim Direktörü Evren Akbaba Sofuoğlu, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında, Türk yapı sektörünü 20-23 Mayıs tarihlerinde Trabzon'da bir araya getirecek olan Uluslararası YAPITECH Fuarı'nın, her yıl olduğu gibi endüstrinin en yeni ürün ve teknolojilerini ziyaretçileriyle buluşturacağını belirtti.

Trabzon Dünya Ticaret Merkezi'nde bu yıl 9'uncusunu gerçekleştirecekleri fuara 120 firmanın katılacağını ifade eden Sofuoğlu, 15 bine yakın ziyaretçi beklediklerini vurguladı.

Sofuoğlu, bölgedeki yapı endüstrisinin gelişimine katkı sağlarken yeni iş bağlantılarının kurulması ve yeni iş sahalarının oluşturulmasına destek olan fuarın, sektörün seçkin firmalarının yeni ürün ve hizmetlerini doğrudan kullanıcısına sunduğu Karadeniz bölgesinin ilk ve tek yapı fuarı olma özelliği taşıdığını kaydetti.

Ziyaretçilere yönelik tanıtım çalışmalarının da sürdüğünü anlatan Sofuoğlu, "Geçen yıllarda olduğu gibi yapı endüstrisinin temsilcileri, ilgili meslek odalarının üyeleri, ticaret ve sanayi odaları üyeleri, akademisyenlerin yanı sıra çok sayıda davetlinin fuarı ziyaret etmesi bekleniyor. Fuara ayrıca 15 sektörel oda ile 10 devlet kuruluşundan toplu katılım sağlanması hedefleniyor" dedi.

Sofuoğlu, fuara komşu ülkelerle olan ihracatı artırmak amacıyla Gürcistan'dan sektör ilgililerinin ve profesyonellerin ziyaret etmesinin sağlanacağını da sözlerine ekledi.

Fuar, 20-23 Mayıs tarihleri arasında 13.00 ile 21.00 saatleri arasında gezilebilecek.
AA


Geri Dön