28 / 03 / 2024

Trabzon'da yol çalışmaları tam gaz!

Trabzon'da yol çalışmaları tam gaz!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, mahalleleri birbirine ve ilçe merkezlerine bağlayan grup yollarında betonlama çalışmalarına başladı. Belediye proje kapsamında Akçaabat ilçesinin Akören, Yeşilyurt ve Özdemirci mahalleleri tarafından kullanılan Akören-Yeşilyurt-Özdemirci Grup Yolu’nda da betonlama çalı



Trabzon Büyükşehir Belediyesi, mahalleleri birbirine ve ilçe merkezlerine bağlayan grup yollarında betonlama çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Yasa gereği mahallelerde vatandaşlar tarafından sıklıkla kullanılan ana yollara öncelik veren Büyükşehir Belediyesi, Akçaabat ilçesinin Akören, Yeşilyurt ve Özdemirci mahalleleri tarafından kullanılan Akören-Yeşilyurt-Özdemirci Grup Yolu’nda da betonlama çalışması gerçekleştiriyor.



Mahallerinde yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren Akören Mahallesi Muhtarı Yaşar Ustaoğlu, eskiye nazaran çok kaliteli çalışmalar icra edildiğini kaydederken, “Akören, Yeşilyurt, Özdemirci mahallelerinin grup yoluna Büyükşehir Belediyemiz tarafından 2 bin 450 metreküp beton verildi. Yeşilyurt’taki betonlamamız bitti, Akören’de betonlamaya devam ediyoruz. Eski yıllara nazaran çok kaliteli bir betonlama çalışması gerçekleştiriliyor. İşçilik çok güzel yapılıyor. Büyükşehir Belediyesine, Başkanımız Sayın Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na bu güzel hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyoruz” dedi.  



Yeşilyurt Mahalle Muhtarı Erol Ertan da değerlendirmesinde, “Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza verdiği hizmetlerden ötürü teşekkür ediyoruz. Büyükşehir olmanın faydalarını görüyoruz. Bu yıl yatırımlarda ciddi bir artış olduğunu gördük” ifadelerini kullandı.   




Taka


Geri Dön