29 / 03 / 2024

Trabzon'daki spor temalı park 2015 yılının ilk yarısında tamamlanacak!

Trabzon'daki spor temalı park 2015 yılının ilk yarısında tamamlanacak!

5 bin 653 metrekarelik alanda yapılan Trabzon’un ilk spor temalı park ile şehre ayrı bir yaşam alanı kazandırılıyor. Yaklaşık 4 milyon TL'ye mal olacak parkın 2015 yılının ilk yarısına kadar tamamlanması planlanıyor.



Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Üniversite Mahallesi'nde yaptırılan spor temalı parkta çalışmalar süratle devam ediyor.. 5 bin 653 m2 alanda inşa edilen park tamamlandığında vatandaşlar dinlenme ve spor yapabilme imkanına kavuşacak. Yaklaşık 4 milyon TL'ye mal olacak parkın 2015 yılının ilk yarısına kadar tamamlanması planlanıyor.


Üniversite Mahallesi'nde önemli bir eksikliği giderecek olan spor temalı park Trabzon'da bir ilk olma özeliği taşıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na bağlı Çevre Fonu'ndan sağlanan destekle yapılmakta olan Spor Temalı Park'ın içerisinde çocuk oyun alanı, koşu pisti, spor alanları, basketbol ve voleybol sahaları, kapalı otopark, kapalı spor salonu (kapalı spor salonunun içerisinde iki adet jimnastik salonu ve bir adet squash salonu) piknik alanı ve kafeterya bulunuyor.


Spor Temalı Park'ın önemli bir yatırım olduğunu ifade eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, "İnşaatın tamamlanmasının ardından mahallemiz çok güzel bir yaşam alanına kavuşacaktır. Spor temalı parkımız hem büyüklüğü hem maliyeti hem de vatandaşlarımıza sunacağı olanaklar açısından dev bir yatırımdır. Sürekli olarak şehrimizi geliştirme ve güzelleştirme gayreti içindeyiz." diye konuştu.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön