26 / 04 / 2024

Trabzonspor Akyazı Stadı'nın adı ne olacak?

Trabzonspor Akyazı Stadı'nın adı ne olacak?

Trabzonspor’da feraha çıkmanın planlaması yapıldı. Akyazı Stadı için imzalanacak sponsorluk anlaşması Muharrem Usta ve yönetimin en büyük gelir kaynağı olacak.



Trabzonspor’da feraha çıkmanın planlaması yapıldı. Akyazı Stadı için imzalanacak sponsorluk anlaşması Muharrem Usta ve yönetimin en büyük gelir kaynağı olacak. En az 100 milyon euroluk imzayla borçların bir kısmı eriyecek. Gelecek sezon için transfere bütçe ayrılacak.


Seçtiğimiz ay yapılan seçimli genel kurulda başkan olun Muharrem Usta, devraldığı borcu eritmenin yollarını aramaya devam ediyor. Usta’nın en büyük projesi, yeni stadın isim hakkı konusunda yapılacak olan sponsorluk anlaşması. Trabzonspor Kulübü’nün geleceği olarak gösterilen Akyazı Stadı’nın ismi için şimdiden büyük firmalarla görüşmeler başladı. Bordo-Mavili camianın bu anlaşma için büyük firmalarla görüştüğü ve 10 yıllık isim hakkı için en az 100 milyon euro talep ettiği öğrenildi. Anlaşmanın ise birkaç güne netleşeceği kaydedildi.


GELECEK SEZON FİNANSE EDİLECEK


Başkan Muharrem Usta’nın bizzat görüşmeleri sürdürdüğü sponsorluk anlaşmasından gelecek para Trabzonspor’un içinde bulunduğu finansal krizin de çıkış noktası olacak. Yönetim, kulübün 309 milyon liralık borcunun büyük bir kısmını bu anlaşmayla kapatmayı planlarken, gelecek sezonun finansal temelleri de atılacak. Transfere de büyük bir bütçe ayrılacak ve yeni bir Trabzonspor inşa edilecek.  Şimdiden Turkcell, Avea ve Samsung gibi büyük şirketlerin Bordo-Mavili yönetime anlaşma için teklif yaptığı öğrenildi. Ancak en ciddi teklifin şu ana kadar Turkcell tarafından sunulduğu gelen bilgiler arasında yer alıyor.


Bugün Gazetesi


Geri Dön