18 / 04 / 2024

Trabzonspor yeni statla zirveye taşınacak!

Trabzonspor yeni statla zirveye taşınacak!

Trabzonspor camiası, iftarda bir araya geldi. Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta iftar yemeğinde Trabzonspor'u yeni statla zirveye taşımak istediklerini anlattı.



Trabzonspor camiası, iftarda bir araya geldi. Bir gemide düzenlenen ve Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta ile yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu iftara Vali Yücel Yavuz, İl Garnizon Komutanı Albay Okçin Akşit, İl Emniyet Müdürü Murat Köksal, eski kulüp başkanı Salih Erdem, bazı ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşlarının ve siyasi partilerin temsilcileri ile camianın önde gelenleri katıldı.


Başkan Usta, yemeğin ardından yaptığı konuşmada, Trabzonspor'un zor bir süreçten geçtiğini dile getirerek, "Trabzonsporumuz hangi süreçlerin içinden geçerse geçsin, bütün Trabzonsporlulara başarı sözümüz var. Başarmak zorunda olduğumuzun bilinciyle hareket etmemiz gereken durum, olgu var. Hangi şartlarda olursak olalım başarmak zorundayız." dedi.


"Birbirimizden güç almak için iftarda bir araya geldik." ifadesini kullanan Usta, "Trabzonspor'u yönetenler, burada olanlara, olmayanlara herkese kucak açmak zorundadır. Hiç kimseyi ayırt etmeden küçük, büyük en ufak ayrıma gitmeden Trabzonspor'a destek olabilecek bütün unsurları bir araya toparlayabilme becerisini bu kulübü yönetenler sergilemek zorundalar." diye konuştu.


Usta, yeni stat, yeni hoca ve takımla, dip yapan Trabzonspor'u zirveye taşımak istediklerini anlattı.


AA


Geri Dön