28 / 03 / 2024

Trakya Cam İstanbul Kapı, Pencere, Cam 2014 Fuarı’na katıldı!

Trakya Cam İstanbul Kapı, Pencere, Cam 2014 Fuarı’na katıldı!

Düzcam pazarının öncü kuruluşu Trakya Cam Sanayii A.Ş, 12-15 Mart 2014 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 15’incisi düzenlenen İstanbul Kapı, Pencere, Cam 2014 Fuarı’na damgasını vurdu.



Sponsor olduğu Camda Yenilikler Kongresi’nde “Mimaride Camla Sınırları Zorlamak” konulu sunumuyla sektör temsilcilerini bir araya getiren Trakya Cam, enerji tasarrufu, güvenlik, gürültü kontrolü, dekorasyonda şeffaflık gibi faydalarla yaşama değer katan ileri teknoloji ürünleriyle de fuarda büyük ilgi gördü.


 

17.03.2014 – Avrupa’nın 4’üncü, dünyanın 6’ncı büyük düzcam üreticisi olan Trakya Cam Sanayii A.Ş. 12-15 Mart 2014 tarihleri arasında Penta Fuarcılık tarafından TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 15’incisi düzenlenen İstanbul Kapı, Pencere, Cam 2014 Fuarı’na damgasını vurdu.


Mimaride cam kullanımıyla ilgili son gelişmeleri paylaşan Trakya Cam, ünlü mimar ve mühendisleri, Camda Yenilikler Kongresi’nde “Mimaride Camla Sınırları Zorlamak” başlıklı konferansta, 100’ü aşkın sektör temsilcisini bir araya getirdi.


Sektörde faaliyet gösteren çeşitli firmaların sunumlarını yaptıkları konferansın ikinci gününde Trakya Cam ekibinden Isıcam Ürün Yönetim Şefi Sefa Ertan ve Emniyet Camları Ürün Yönetim Şefi Selen Uçar “Mimaride Camla Sınırları Zorlamak” başlığı altında camın mimarideki yeri, tasarımdaki yeni buluşlar hakkında bilgileri katılımcılarla paylaştı.


Trakya Cam, sektör temsilcilerine yapılar için güvenlik, dekorasyon ve gürültü kontrolünün yanı sıra yalıtıma yönelik enerji tasarrufu sağlayan cam çözümlerini de sundu.

 


 ‘Temel Camlar’ (düzcam, buzlu cam, ayna, lamine cam, kaplamalı cam), ‘Otomotiv Camları’, “Enerji Camları” ve “Beyaz Eşya Camları” olmak üzere dört ana ürün grubunda faaliyet gösteren Trakya Cam inşaat, otomotiv, enerji, beyaz eşya, mobilya ve tarım gibi birçok sektöre girdi sağlıyor. Trakya Cam ürünleri; çevre dostu, yeşil, sürdürülebilir, enerji tasarrufu sağlayan özellikleriyle pazardaki yerini alıyor.



Geri Dön