25 / 04 / 2024

Trakya Cam Sanayii TRC Tentesol ve TRC Tentesol T serisine bronzu da ekledi!

Trakya Cam Sanayii TRC Tentesol ve TRC Tentesol T serisine bronzu da ekledi!

Şişecam Topluluğu iştiraklerinden, düzcam alanında faaliyet gösteren Trakya Cam Sanayii A.Ş, mavi, yeşil, gümüş renkli reflektif güneş kontrol camları TRC Tentesol ve TRC Tentesol T serisine füme renkten sonra bronz rengi de ekledi



Ağırlıklı olarak ticari binalarda kullanılan, yapılarda güneş kontrolü sağlayan TRC Tentesol Bronz mimar ve tasarımcılara yeni performans değerleri de kazandırıyor.

Ağırlıklı olarak ticari binalarda kullanılan, yapılarda güneş kontrolü sağlayan reflektif camlarını “TRC Tentesol” ve “TRC Tentesol T” markasıyla pazara sunan Trakya Cam Sanayii A.Ş., mavi, yeşil, gümüş ve füme renk seçeneklerinden oluşan TRC Tentesol serisine bronz rengi de ekleyerek reflektif camlar ürün grubunu daha da zenginleştirdi.

Trakya Cam’ın reflektif güneş kontrol camlarıyla güneş ısısı girişi sınırlanarak klima kullanılan ortamlarda soğutma giderleri azaltılıyor. TRC Tentesol ve TRC Tentesol T serisi ürünler Low-E kaplamalı camlar  (TRC Ecotherm) ile birlikte kullanıldığında maksimum düzeyde güneş ve ısı kontrolü sağlıyor.

TRC Tentesol Bronz ayrıca, mimarlara, tasarımcılara yeni bir renk seçeneğinin yanı sıra yeni performans değerleri de kazandırılıyor.

TRC Tentesol ve TRC Tentesol T,  düzcam üretim hattında cam yüzeyine ince, yansıtıcı ve sert bir kaplama ile elde ediliyor. Kaplama, cam yüzeyiyle tamamen bütünleştiği için bu ürünlere temperleme, bombeleme, laminasyon yapılabiliyor ve emaye baskı işlemi uygulanabiliyor. TRC Tentesol ve TRC Tentesol T, tek cam veya Isıcam şeklinde kullanılabiliyor.


Geri Dön