26 / 04 / 2024

Trakya Vidanjör'den 800 bin liralık yatırım!

Trakya Vidanjör'den 800 bin liralık yatırım!

Son olarak değeri 800 bin TL'yi geçen kombine kanal açma ve temizleme aracı satın alan firmaTrakya'nın lider şirketlerinden biri olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu.




Çorlu'da faaliyet gösteren Trakya Vidanjör firması Trakya'da sektörüne en çok yatırım yapan şirket olarak öne çıkıyor. Son olarak değeri 800 bin TL'yi geçen kombine kanal açma ve temizleme aracı satın alan firma Trakya'nın lider şirketlerinden biri olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu. Her türlü tehlikeli atığı toplamaya yetkili olduklarını belirten firma sahibi Yusuf Akbulut. bütün arıtma tesisleri. 

belediyeler ve fabrikaların ihtiyaçlarını karşılayacak kapasitede olduklarını ifade etti Trakya Vidanjör sahibi Yusuf Akbulut. 

yaptıkları işe önem verdiklerini dile getirerek. 

"'Bu iş. makine, ekipman isi. Bu iş. mesleğe hâkim olan personele ihtiyaç duyar. İşinize yatırım yapmazsanız, müşteri memnuniyetini sağlayamazsınız. Biz de işimize yatırım yapıyor, müşterilerimizin memnuniyetini en ust seviyeye çıkarmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu. 

Trakya'da bir ilk 'Kanal görüntüleme robotu' Akbulut. firma hakkında bilgiler verirken, ekipmanlarını ve verdikleri hizmetleri de tanıttı. 

Sektördeki en son yenilikleri yakından takip etliklerini ve son teknolojiyle hizmet vermeyi ilke edindiklerini ifade eden Akbulut. şunları söyledi: "Trakya'da bir ilki gerçekleştirerek 800 bin TL'yi geçen maliyetiyle bir kombine kanal açma ve temizleme makinesi satın alarak araç parkurumuza ekledik. Bu araçla kuka diye tabir etliğimiz kanal açma makinesi ve vidanjör sistemi bir arada bulunuyor. Bu araçla özellikle kanalizasyon hatlarında tıkanan boruların tazy ikli suyun itme gücüyle açılması ve biriken pis suların vidanjör sistemiyle çekilmesi mümkün olmaktadır. Filomuzda dörl vidanjör. 

iki kombine, bir kuka ve bir kanal görüntüleme aracı bulunuyor. Aracımıza kanal görüntüleme robotu da ekledik. Bu sayede kanal içindeki aksaklık kamera yardımıyla kolayca tespit edilebiliyor. Bu robot ve bağlı olduğu bilgisayar sayesinde el değmeden sorunlu bölgeler tespit edilip en doğru müdahale yapılabilmektedir." 'Belediyeler ve OSB'Icrle çalışıyoruz' "Genellikle belediyelerle, hastanelerle, büyük sitelerle, büyük fabrikalarla. Organize Sanayi Bölgeleri ile çalışıyoruz" diyen Akbulut. " Tüm tehlikeli atık toplama yetki belgelerine sahibiz. 

Evsel ve katı alıklar, kimyasal ve tıbbi atıklar gibi her türlü tehlikeli atık sınıfına giren atıkları toplama yetkimiz var. Ayrıca A dan Z'ye arıtma tesisi temizliği, robot kameralı kanal açma ve temizleme hizmetlerini de Trakya'nın her yerine götürüyoruz" diye konuşlu. 

Trakya Vidanjör olarak tüm Trakya'ya hizmet edebilecek kapasiteye sahip olduklarını dile geliren Akbulut. dileyen ve bu hizmete ihtiyaç duyan herkesin kendilerini arayabileceklerini sözlerine ekledi.



Posta Trakya


Geri Dön