28 / 03 / 2024

Trakya'nın kalbi Tekira'da attı

Trakya'nın kalbi Tekira'da attı

Trakya'nın en büyük alışveriş ve yaşam merkezi Tekira 27 Kasım'da Tekirdağ'da açıldı. Tekira'yı ilk gününde 80.000'i aşkın kişi ziyaret etti.



Tekirdağ, bitmesini heyecanla beklediği Alışveriş Merkezi'ne kavuştu. 2007 yılında yapımına başlanan Tekira AVM ilk gününde büyük ilgi gördü. AVM'nin açılışından saatler önce kapının önünde oluşan büyük kalabalık Tekira Alışveriş Merkezine, marka çeşitliliği ve fiyatların yanı sıra; güvenlik, temizlik gibi pek çok konuda da tam not verdi.
Kumova: Trakya'da önemli bir boşluğu doldurduk!
Eroğlu Yapı CEO'su Ramadan Kumova, Trakya'nın en büyük alışveriş ve yaşam merkezini açmaktan gurur ve mutluluk duyduklarını belirtti. Kumova: "100'e yakın mağaza, 1000 araç kapasiteli otopark, cafe, restoranlar, sinema ,bowling salonu vb. eğlence alanlarına sahip Tekira ile ilgili gerek ziyaretçilerden gerekse kiracı firmalarımızdan oldukça güzel yorumlar aldık." dedi. Yakında uluslararası standartta spor merkezini de faliyete geçirmeyi planladıklarını belirten Kumova "ziyaretçilerimiz Tekira'nın şehre canlılık kattığını, önemli bir boşluğu doldurduğunu söylüyor." diye konuştu.

"Doğru proje, hak ettiği ilgiyi her zaman buluyor. Tekira'nın ilk gününde gördüğü yoğun ilgi bunun en güzel örneği"diyen Kumova, Tekira'nın Tekirdağ'da Cumhuriyet tarihinde özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük yatırım olduğunu belirtti.
Kumova, ayrıca Tekira'nın kriz dönemlerin de projelerini ve yatırımlarını doğru şekilde kurgulayan firmaların başarıya ulaşacağının kanıtı olduğunun altını çizerken, bayram boyunca gerçekleştirecekleri sürpriz etkinliklerle bölge halkı için cazibe merkezi olmayı sürdüreceklerini ifade etti.
Bölge ekonomisine ciddi anlamda katkı sağlayacak olan Tekira; Carrefoursa, Teknosa, Boyner, D&R gibi pekçok ünlü markaya ev sahipliği yapıyor. Yaklaşık 1500 kişiye istihdam sağlayan Tekira'nın 1,5 milyon kişiyle etkileşim halinde olması bekleniyor.

Geri Dön