23 / 04 / 2024

Travel Turkey 2015 Turizm Fuarı, Gaziemir'deki yeni fuar alanında yapılacak!

Travel Turkey 2015 Turizm Fuarı, Gaziemir'deki yeni fuar alanında yapılacak!

Gaziemir'deki yeni fuar alanın da düzenlenecek Travel Turkey 2015 Turizm Fuarı'na İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Seyahat Acenteleri Biriliği'nin(TURSAB) yanı sıra İzmir Ticaret Odası destek verecek.



Gaziemir'deki yeni fuar alanın da düzenlenecek Travel Turkey 2015 Turizm Fuarı'na  İzmir  Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Seyahat Acenteleri Biriliği'nin(TURSAB) yanı sıra İzmir Ticaret Odası destek verecek. TURSAK Başkanı Başaran Ulusoy. İzmir'in turizm potansiyeline çok inandıklarını belirterek, "Bu nedenle yapılan çalışmalara destek veriyoruz. Bu yıl yeni fuaı alanında düzenlenecek olan Travel Turkey 2015 Fuan'na büyük önem veriyoruz" diye konuştu. 


İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Dernirtaş da Tıavel Turkey'e her zamankinden daha kaliteli bir katılımın olmasını istediklerini söyledi. Demirtaş, "Daha çok profesyonel ziyaretçi gelmeli, davul-zuınalı stantlar ile profesyoneller birbirinden ayrılmalı İzmir Büyükşehir Belediyemiz ile TURSAB'ın bu konudaki işbirliğine biz de destek vereceğiz. Bu işbirliği. Travel Turkey'in seviyesini yükseltecektir" dedi. 

Demirtaş. Travel Turkey 2015"te özellikle gastronomi turizminin on plana çıkması ve bir kongreye yer verilmesinin uygun olacağını belirtti.

Hürriyet Ege


Geri Dön