27 / 04 / 2024

Trea Residence'ın temeli 26 Ekim'de atılacak!

Trea Residence'ın temeli 26 Ekim'de atılacak!

Firma: Özbaş Yapı

Proje: Trea Residence

Özbaş Yapı, 20 yıllık tecrübesini taçlandıracak bir yapı ile yolculuğuna devam ediyor. Kağıthane' de Özbaş Yapı tarafından inşa edilen Trea Residence'ın temeli 26 Ekim'de atılacak...



Kağıthane’nin ilk kentsel dönüşüm projesi olarak da büyük öneme sahip olan  RESIDENCE TREA’nın temeli AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Numan Kurtulmuş, Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Erdoğan Bayraktar, T.B.M.M. Anayasa Komisyonu Başkanı, İstanbul Milletvekili  Sayın Prof. Dr. Burhan Kuzu ve İstanbul Milletvekili Sn. Harun Karaca ve Kağıthane Belediye Başkanı Sn. Fazlı Kılıç’ın teşrifleri ve tüm İstanbul halkının katılımlarıyla atılacak. 


Özbaş Yapı, 20 yıllık tecrübesini taçlandıracak bir yapı ile yolculuğuna devam ediyor:  RESIDENCE TREA .

 Kentsel Dönüşümü bir gereklilik ya da zorunluluktan çıkarıp onu ayrıcalıklı bir yaşam modeline dönüştüren, değişim ve dönüşümün mimarı Özbaş Yapı, İstanbul’un kalbi ve iş dünyasının merkezi Levent’te gerek modern mimarisi, gerek işlevsel ayrıntıları ve gerekse konformist yapısıyla örnek teşkil edecek  bir yaşam alanının temelini atıyor.  2014 sonunda hizmete girerek yeni sahiplerini ağırlayacak olan RESIDENCE TREA’nın temelleri 26 Ekim’de atılıyor.  


BUGÜNLERDE İŞ DÜNYASINDA ÖNEMLI BİR ŞEY KONUŞULUYOR.


RESIDENCE TREA’NIN YÜKSELİŞİ!


RESIDENCE TREA, ister ofis, ister ev olarak değerlendirilebilecek 73 ayrı residence daireden oluşuyor. 15 katlı tek blok şekilde dizayn edilen proje, son iki katında beliren muhteşem Boğaz manzarası ile Levent’te seçkin bir yaşam alanı vaad ediyor. RESIDENCE TREA benzerlerinden hemen ayrışacak özellikleriyle de dikkat çekiyor. Farklı açılardan bakıldığında bambaşka bir görünüme sahip olan yapı, konumu itibariyle hem merkezi hem de ayrıntılarıyla steril bir yaşam alanı. En büyük alışveriş merkezlerine ve iş merkezlerine yürüme mesafesi kadar yakın; trafikten ve olası tüm stres ve telaşlardan olabildiğince uzak. 


RESIDENCE TREA’nın en önemli özelliklerinden biri de proje alanının yarısının tamamen sosyal yaşam alanlarına ayrılması. Spor salonundan, Türk ve Fin hamamlarına, çocuk oyun parkından havuz ve SPA’ya kadar bir çok ayrıcalık sakinlerini bekliyor.


 RESIDENCE TREA, sakinleri için en ince ayrıntıya kadar düşünülmüş yepyeni bir yaşam alanı. Bir çok ayrıcalık burada bir arada.  Concierge hizmeti ile sakinlerinin ajandalarına istenen ayarlamaları yapıyor, ister uçak bileti, ister bir sanat aktivitesi ya da sekreterya hizmeti ile konforlu bir iş toplantısı.  RESIDENCE TREA’yı bir otel olarak da düşünmek mümkün. Housekeeping, valet parking, oda servisi gibi bir çok alanda hizmete sahip. Tamamen ‘akıllı bir bina’ olarak dizayn edilen Trea’da yaşamak, sadece istemekten ibaret. Gerisini o hallediyor.


Trea üç farklı şekilde değere sahip. Modern mimari, elegance bir yaşam alanı ve benzersiz bir yatırım. İstanbul’un emlak değeri en hızlı yükselen merkezinde bir daireye ya da ofise sahip olmak, hem büyük bir yatırım, hem büyük bir prestij hem de büyük bir ayrıcalık olacak. RESIDENCE TREA sakinleri hem işlerinden hem de hayatlarından geri kalmayacak, hayal ettikleri huzura ve dinçliğe sahip olacak. Sadece prestij ve konfor değil, yapmak istedikleri herşey için zaman da kazandıracak. 


Değişim ve Dönüşüm için çalışan Özbaş Yapı’nın örnek projesi, İstanbul’un yeni sembollerinden biri olacak RESIDENCE TREA’nın yapım yolculuğu 26 Ekim Cumartesi günü yapılacak olan temel atma töreniyle başlayıp, 2014 sonunda bitecek. RESIDENCE TREA ve sakinlerinin rüya gibi yolculuğu da işte o zaman başlayacak. 



projeye sor



Geri Dön