26 / 04 / 2024

Trend Kozluca'da teslimler Ağustos'ta!

Trend Kozluca'da teslimler Ağustos'ta!

Şehitoğlu İnşaat tarafından Bursa İnegöl'ün ilk akıllı ev projesi olarak inşa edilen Trend Kozluca'nun Ağustos ayında teslime dilmesi bekleniyor. Projenin yüzde 80'inin satışını gerçekleşti.



Şehitoğlu İnşaat, İnegöl'ün ilk akıllı ev projesi Trend Kozluca'yı bu yılın ağustos ayında tamamlamayı planlıyor. İnegöl'ün yeni gelişim alanlarından olan Kozluca'da 2016 yılında inşaatına başladıkları Trend Kozluca ile ilk akıllı ev konseptini İnegöl'e getirdiklerini söyleyen Şehitoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Şehitoğlu, 2017 yılının Ağustos ayında tamamlamayı planladıkları konutların yüzde 80'inin satışını gerçekleştirdiklerini kaydetti. 


"Akıllı teknolojileri kullandık" 

50 daire ve iki ticari alandan oluşan projenin detaylarını aktaran Şehitoğlu, "Sakinlerine, hamam, sauna, spor salonu, daire başına iki araçlık park olanı gibi sosyal imkanlar da sunuyor. Teknolojik anlamda donanımlı hale getirdiğimiz evlerimizde; elektrik, su ve doğalgaz hem evin içinden hem de dışardan kontrol edilebilecek bir sisteme sahip. Eve gitmeden, cep telefonundaki bir uygulama ile kombi sıcaklığını dahi ayarlamak mümkün. İnegöl'de akıllı ev teknolojisinin hayata geçirildiği ilk proje 

Trend Kozluca" dedi. 


9 bin metrekarelik alanda kurulan Trend Kozluca'nın 3+1 dairelerden oluştuğunu belirten Şehitoğlu, yapıların yüzde 60'ının konut, yüzde 40'ının da iş yerinden oluştuğunu kaydetti. Yılın ikinci yarısında yine Kozluca bölgesinde iş merkezi projesi başlatıp, yıl sonuna kadar tamamlamayı planladıklarını belirten Şehitoğlu, farklı tasarım ve özellikleri ile öne çıkacak yeni projelerle İnegöl'ün dışında Bursa ve çevresinde de var olmak istediklerinin altını çizdi. 


Öte yandan sektör gündemine ilişkin yaptığı değerlendirmelerde kentsel dönüşüm çalışmalarına dikkat çeken Yusuf Şehitoğlu, yurt genelinde yaklaşık 7 milyon konutun dönüşüme girmesi gerektiğini iletti. Şehitoğlu, söz konusu dönüşümün konutların yenilenmesiyle modern şehircilik için önemli fırsatlar sunduğunu söyledi. Bugün itibarıyla kentsel dönüşümün kat karşılığı konut inşası şeklinde algılanmasını eleştiren Şehitoğlu, "Kentsel dönüşümle, sadece birkaç yüz dairelik bir yapılanma alanını değil, tüm bölgeyi, mahalleyi, semti planlamak gerekiyor. Yolları genişletip, parklar, ticari alanlar, caddeler yapmak gerek. Şu anki kentsel dönüşüm eski binaların yenilenmesinin ötesine geçemiyor" değerlendirmesinde bulundu.



www.sehitogluinsaat.com




Dünya Ek


Geri Dön