19 / 04 / 2024

Trend Kozluca'nın yüzde 60'ı satıldı!

Trend Kozluca'nın yüzde 60'ı satıldı!

Bursa İnegöl'de faaliyet gösteren Şehitoğlu İnşaat, 50 daire ve iki iş alanından oluşan projesini bu yıl bitirmeyi amaçlıyor. Şehitoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Şehitoğlu, projelerle ilgili bilgi verdi.



Trend Kozluca ile İnegöl'ün ilk akıllı ev projesine başlayan Şehitoğlu İnşaat, 50 daire ve iki iş alanından oluşan projeyi bu yılın ağustos ayında tamamlamayı planlıyor. İnegöl'ün yeni gelişim alanlarından olan Kozluca'da önceki yıllarda bir projeyi tamamladıklarım hatırlatan Şehitoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Şehitoğlu, 2016 yılı Ağustos ayında başladıkları Trend Kozluca projesi ile akıllı evleri inşa edeceklerini bildirdi. Konutların yüzde 60'ının proje üzerinden satıldığını belirten Şehitoğlu, dokuz dönümlük alanda inşa edilen Trend Kozluca'nın 153,157 ve 158 metrekarelik 3+1 dairelerden oluştuğunu kaydetti. 


Trend Kozluca hakkında bilgi veren 

Yusuf Şehitoğlu, "Projede hamam, sauna, spor salonu, daire başına iki tane kapalı otopark bulunuyor. Teknolojik anlamda donanımlı hale getirdiğimiz evlerde; elektrik, su, doğalgazın hem evin içinden hem de dışardan kontrol edilebileceği bir sistem bulunuyor. Eve gitmeden, cep telefonundaki bir uygulama ile kombi sıcaklığını ayarlamak mümkün" dedi. 


İş merkezi projesine başlayacak 

Bu yılın ikinci yarısında yine Kozluca'da iş merkezi projesine başlayacaklarını açıklayan Şehitoğlu, kısa vadede İnegöl'ün dışında Bursa ve çevresinde de projeler planladıklarını dile getirdi. Yunanistan göçmeni bu ailenin üçüncü kuşak temsilci olan Yusuf Şehitoğlu, ailenin geçmiş yıllarda çeşitli sektörlerde faaliyetinin olduğunu, bugün itibarıyla da 1980'li yıllarda başlanan inşaat sektörünün yanı sıra uluslararası ticaret ve takı-aksesuar alanlarında faaliyet gösterdiklerini söyledi. 


Yurt genelinde yaklaşık 7 milyon konutun dönüşmesi gerektiğini ifade eden Yusuf Şehitoğlu, konutların yenilenmesi ihtiyacının modern şehircilik için fırsat sunduğunu söyledi. Bununla birlikte kentsel dönüşüm formatımn değişmesi gerektiğini belirten Yusuf Şehitoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Kentsel dönüşüm artık kat karşılığı yer algısına büründü. Oysa kentsel dönüşümle, sadece birkaç yüz dairelik bir yapılanma alanını değil, tüm bölgeyi, mahalleyi, semti planlamak gerekir. Yollan genişletip, parklar, ticari alanlar, caddeler yapmak gerek. Şu anki kentsel dönüşüm eski binaların yenilenmesinin ötesine geçemiyor."



www.sehitogluinsaat.com


Dünya Bölge


Geri Dön