19 / 04 / 2024

Trend Residence Çankaya'ya medya oskarı

Trend Residence Çankaya'ya medya oskarı

2009 yılı Medya Oskarları Ödül Töreni'nde En İyi Çıkış Yapan İnşaat Şirketi; Göğüş Holding ve En İyi İnşaat Projesi, Trend Residence Çankaya oldu.



Alanında "en iyi"lerin ödül aldığı ve iş, siyaset ve medya dünyasından seçkin isimlerin katıldığı Medya Oskarları Töreni'nde "Göğüş Holding: En İyi Çıkış Yapan İnşaat Şirketi" Ödülü'nü alan Göğüş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Göğüş: "Göğüş Holding olarak sağlam ve emin adımlarla yürüdüğümüz bu süreçte en iyi ve en doğruyu yakalamak asıl hedefimiz olacak. Ülkemizin ve tüm dünyanın içinde bulunduğu bu kriz ortamında, biz ülkemize olan güvenle yatırımlarımıza ve projelerimize hızla devam ederek başkent'in yıldız projelerini yaratmaya devam edeceğiz." dedi. Göğüş Holding adına, "En İyi İnşaat Projesi Dalında: Trend Residence Çankaya" Ödülü'nü alan Göğüş Holding Pazarlama Grup Başkanı Nurcan İlleez ise: "Başkentimiz'in en merkezi noktasında, müşterilerine "residence" konseptini sunan, akıllı ev sistemiyle donatılmış, yüksek inşaat kalitesinden ödün vermeyen bu projeyi siz değerli Ankaralılar ile buluşturmaktan çok mutluyuz." dedi.

Trend Residence Çankaya Projesi

Şehrin en merkezi noktasında "residence" konforunun sunulduğu, akıllı ev sistemiyle donatılmış, 60 m2'den 240m2'ye uzanan aralıkta, istenen büyüklükte seçilebilecek 1+1, 2+1 ve 3+1'lerin bulunduğu toplam 35 daireden oluşan Trend Residence Çankaya, açık ve kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, fitness merkez ve modern mimarisi ile Ankara'nın yıldızı olacak.

Trend Residence ClassPlus Sistemi

Göğüş Holding, Dikmen Vadisi'nde Çankaya Reşat Nuri Sokak'ta konumlanan Trend Residence Çankaya Projesi kapsamında, evsahiplerine satış sonrası özel hizmetlerden oluşan ClassPlus Sistemi ayrıcalığını sunuyor. ClassPlus üyesi evsahipleri ya da kiracıları vale parking, 24 saat lobi ve güvenlik, araç sahiplerinin kasko ve sigorta tarihinin takibi, concierge hizmeti, kuru temizleme, house keeping gibi ayrıcalıklı hizmetlerden ücretsiz olarak yararlanabiliyor.

Geri Dön