28 / 03 / 2024

Trendist Ataşehir dükkanları için ön talep toplanıyor! Eylül'de satışta!

Trendist Ataşehir dükkanları için ön talep toplanıyor! Eylül'de satışta!

İstanbul Ataşehir'de kentsel dönüşüm projesi olarak Trendist Ataşehir'i inşa eden K Yapı ve Solid İnşaat ortaklığı Ataşehir'de ikinci yeni projeyi inşa etmeye hazırlanıyor. Ortaklık, Trendist Ataşehir dükkanları için ön talep topluyor.



K Yapı ve Solid İnşaat ortaklığı ile İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Trendist Ataşehir'de satışlara devam ediliyor. Projede yeni bir kampanya başladı. 15 bin TL'den başlayan peşinatlarla satışların yapıldığı Trendist Ataşehir projesinin inşaatının yüzde 30'u tamamlandı. 


Yapımına 2013 yılında başlanılan Trendist Ataşehir'de bir çok farklı ödeme seçeneği bulunuyor. Yüzde 5 peşinat avantajı sunan kampanya süresince peşinatın geri kalan kısmı yani yüzde 20'si bir yıl ertelenebilecek. Kampanya kapsamında metrekaresine bağlı olarak, 15 bin TL ile 48 bin TL arasında değişen peşinat fiyatlarıyla Trendist Ataşehir'den daire sahibi olunabilecek. Trendist Ataşehir tarafından oluşturulan ikinci ödeme alternatifinde ise yüzde 50'si peşin olmak üzere dairenin yüzde 50'si vade farksız taksitlendirme imkanı ile proje tarafından finanse edilebilecek.


Trendist Ataşehir'de çoğunlukla 3+1 ve 4+1 daireler ilgi çekiyor. İçinde 1+0'dan 4+1'e kadar bir çok daire seçeneğinin bulunduğu Trendist Ataşehir daire fiyatları 395 bin TL ile 953 bin TL arasında farklılık gösteriyor.


Projenin son detayları ile ilgili bilgi veren K Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Murat Karaduman Trendist Ataşehir'de satışlarının yüzde 55'inin bittiğini belirtti.


93 bin metrekare inşaat alanının bulunduğu Trendist Ataşehir projesinde 52 bin metrekarelik alanın satışı gerçekleştirildi. Projede toplamda 822 konut bulunuyor.

 

Dükkanlar Eylül'de satışta!


9 Kasım'da lansmanının yapıldığı Trendist Ataşehir projesinde ayrıca 43 adet dükkan da yer alıyor. Trendist Ataşehir'de dükkanların satışının Eylül ayında başlaması planlanıyor. 


K Yapı ve Solid ortaklığı ile Ataşehir'de 2. proje yolda!


Murat Karaduman, Trendist Ataşehir projesinin teslimleri bitmeden Ataşehir'de yeni bir proje yapacaklarını da belirtti. Bu yılın sonunda satışa çıkması planlanan yeni projede 250 bin metrekare inşaat alanı bulunacak. Proje, karma olarak tasarlanıyor.


K Yapı tarihi projelere de ilgili!


İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de yer alan ve eskiden, Abdülhamid'i tahttan indiren Mayokan Ailesi'ne ait Mayokan Köşkü'nü 2005 yılında satın alan K Yapı, burada da yeni bir projeye başlıyor. 


K Yapı, ikinci derece tarihi eser konumunda olan köşkün restoresi ile hemen yan tarafında 60 dairelik bir proje yapmaya hazırlanıyor.


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com



Geri Dön