25 / 04 / 2024

Trendist Ataşehir projesi nerede?

Trendist Ataşehir projesi nerede?

Firma: K Yapı ve Solid İnşaat

Proje: Trendist Ataşehir

Trendist Ataşehir projesi K Yapı ve Solid İnşaat imzası taşıyor. Teslimlerin Ekim 2016'da yapılması planlanan proje 820 adet konuttan meydana geliyor. "Trendist Ataşehir projesi nerede?" sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz.



Trendist  Ataşehir projesi 13 kattan meydana gelen 3 kule ile 8 kattan meydana gelen 13 blok halinde yükseliyor.  820 tane konuttan meydana gelen proje 2016 yılının Ekim ayında teslim edilmesi planlanıyor.


Trendist Ataşehir projesinde satılık daire tipleri adalar ve deniz manzaralı kuleler olarak stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan oluşuyor.


Trendist  Ataşehir projesi satışlarında yüzde 1 KDV uygulanıyor ve taksit ödemeleri 1 yıl sonra ödenebiliniyor. "Trendist  Ataşehir projesi nerede?" sorusunun cevabını haberimizin devamında bulabilirsiniz.


Trendist  Ataşehir projesi ödeme koşulları olarak yüzde 5 peşinat sonrasında yüzde 20'si 1 yıl sonra ve taksitler 12 ay sonra başlıyor. Projedeki daire fiyatları ise 301.000 TL'den başlıyor.


Trendist  Ataşehir projesi içerinde  kapalı yüzme havuzu, fitness, pilates ve yoga salonu, buhar odası,masaj odası,2’şer adet sauna, 550 metrekare güneşlenme terası sosyal alanları bulunuyor.


Trendist  Ataşehir projesinde aynı zamanda 562 metrekare büyüklüğünde açık yüzme havuzu,tenis kortu, voleybol ve basketbol sahası sunması spor için alan sağlıyor.


Trendist  Ataşehir projesi nerede?


Trendist  Ataşehir projesi Boğaziçi Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 10 dakika uzaklıkta 110 dönüm araziye yapılacak Ataşehir Kent Park’ın yanıbaşında konumlanıyor. 


Trendist Ataşehir projesi nerede?


Atatürk Mah. Fatih Sultan Mehmet Cad. No. 25 (Ataşehir Bulvarı) Ataşehir / İstanbul



Tel  : 0216 455 33 33 

Web: www.trendistatasehir.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön