20 / 04 / 2024

Trendist Ataşehir'de yüzde 5 peşinatla! Eylül 2016'da teslim!

Trendist Ataşehir'de yüzde 5 peşinatla! Eylül 2016'da teslim!

K Yapı ve Solid înşaat tarafından hayata geçirilen Trendist Ataşehir, 13 adet 8 katlı ve 3 adet de 33 katlı olmak üzere toplam 16 bloktan oluşuyor...




K Yapı ve Solid inşaat konsorsiyumu tarafından istanbul Atasehir'de yükselen 'Trendist Atasehir' projesinde Rezidans Kule görücüye çıktı. 

Şirket, Rezidans Kule'den ev almak isteyenlere lansmana özel kampanya fırsatı kapsamında yüzde 5 peşinatla ev sahibi olma imkanı sunuyor. 

K Yapı ve Solid înşaat tarafından hayata geçirilen Trendist Ataşehir, 13 adet 8 katlı ve 3 adet de 33 katlı olmak üzere toplam 16 bloktan oluşuyor. Tamamlandığında 2 bin 500 kişiye ev sahipliği yapacak projede, ağırlıklı olarak 3+1 ve 4+1 dairelerin yer aldığı 8 katlı bloklar bölgede alternatifi olmadığı için ilgi görüyor. Her ihtiyaca çözüm üretmek üzere estetik ve konforu bir araya getirecek şekilde tasarlanan Rezidans Kule ise 1+0, 1+1 ve 2+1 daire seçenekleriyle oturum ve yatırım amaçlı olarak sunuluyor. 

Rezidans Kule lansmanına özel kampanyadan yararlanarak yüzde 5 peşinatla ev sam alıp, peşinatın kalan yüzde 20'sini bir yıl sonra ödemek ve taksitlere de bir yıl sonra başlayarak daire sahibi olmak mümkün. Diğer bloklarda yer alan 3+1 ve 4+1 dairelerde ise yüzde 25 peşinat ödeyerek, kredi taksitlerini bir yıl sonra ödemeye başlama fırsatı sunuluyor. 

820 adet konutluk kule Projenin sosyal tesisi içerisinde fitness, pilates ve yoga salonu, kapalı yüzme havuzu, 2 sauna, buhar odası, masaj odası, 562 m2 büyüklüğünde açık yüzme havuzu, 550 m2 güneşlenme terası, voleybol ve basketbol sahası, tenis kortu ile 2 adet çocuk oyun alanı bulunuyor. Rezidans bloğunda ise fitness salonu, sauna, buhar odası, masaj odası, 281 m2 büyüklüğünde açık yüzme havuzu ve 540 m2 güneşlenme alanı yer alıyor. 820 adet konut bulunan projede, hem Trendist Ataşehir sakinlerinin hem de tüm Ataşehirliler'in yararlanabileceği 43 adet farklı büyüklükte cadde mağazası yer alıyor. 

Atapark'ın yanında yükseliyor Trendist Ataşehir projesi, İstanbul'un en özgün konseptli kent parkı olarak tasarlanan Atapark'a da komşu olmaya hazırlanıyor. Ataşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Atapark, İstanbul'un en büyük kent parklarından biri olarak tasarlandı. 110 dönüm arazi içine tasarlanan Atapark projesinde botanik bahçeleri, şelaleler, göletler, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, kelebek adası, seyir terasları, akvaryum, etkinlik ve dinlenme alanları yer alacak. Yalnızca Ataşehirliler'in değil tüm İstanbul'un cazibe merkezi olarak konumlandırılan parkta İstanbullular, şehrin merkezinde kuş sesleri eşliğinde yeşilin ve huzurun tadını doyasıya çıkaracak. Ataşehir Belediyesi tarafından tasarlanan Atapark projesinin yapımına kasım ayında başlanması planlanıyor. 



Star


Geri Dön