25 / 04 / 2024

Trio Towers büyük ilgi görüyor!

 Trio Towers büyük ilgi görüyor!

Geredeli inşaatın Zonguldak'da yapımına başladığı Trio Towers projesi Zonguldak'da standart ve beklentileri yukarıya çıkardı. Trio Towers Zonguldak'ın ilk ve tek karma projesi.




Geredeli inşaatın Zonguldak'da yapımına başladığı Trio Towers projesi Zonguldak'da standart ve beklentileri yukarıya çıkardı.  Birbirinden zengin sosyal yaşam alanları ve lüks detayları ile beğenileri toplayan Trio Towers Zonguldak'ın ilk ve tek karma projesi. 


Zonguldak'ta hayata geçirdiği konut projeleri ile bölgede sektöründe ilk sıralarda yer alan Geredeli inşaat Zonguldak inşaat sektörünün önemli kurumlan arasında bulunuyor. 


Her odadan deniz manzarası görünüyor Trio Tovvers özel bir alan üzerinde yükseliyor. Konum itibari ile otopark da dahil olmak üzere her bir noktasından deniz insanların ayaklarının altında bulunuyor. Projemiz içerisinde yer alan her konutun, salon,mutfak,yatak odaları gibi bütün odalarından deniz manzarasını çok net bir şekilde görebiliyorsunuz. 


KONFORLU VE GÜVENLİ 

• Site içi kapalı sistem güvenlik ağı 

• Güvenlik ve bina ana kapısı ile görüntülü görüşülebilme 

• Evden çıkarken, istenilen cihazların elektriğinin otomatik olarak kesilmesi

 • LCD dokunmatik kontrol ekranı 

• Evdeki uzaktan kumandaların tek bir cihaz üzerinde toplanabilmesi 

• Merkezi uydu sistemi 

• Yangın algılama ve ihbar sistemi ile BİR YAŞAM birlikte sprinklerli sönndürme tesisatı uygulanacaktır 

• iki adet yüksek hızlı, bir adet yük asansörü olmak üzere üç adet asansör yapılacaktır. 


Tiro Towers' projesinin zamanından önce bitirme hedefi ile yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirten Şahin Yalçın, projenin bitiminde şimdiden konut sahibi olanların yüzde 85 pirim karı elde edeceğinin altını çizdi.  Şahin bey Geredeli inşaat hakkında bilgi alabilir miyiz? 


Mesleği deden toruna inşaat olan bir aileyiz. Dedemle başlayan inşaat sektörü faaliyetlerimizi bizler 3. kuşak olarak Geredeli inşaat ve Alper inşaat olarak sürdürmekteyiz. Kozlu ağırlıkta olmak üzere bu zamana kadar 800 ün üzerinde aileyi ev sahibi yaptığımız sektörümüzde çalışmalarımızı şuan Trio Towers Projesi ile sürdürüyoruz 


 Trio Towers nasıl bir proje? 

Geredeli inşaat olarak bizler bir ilki Zonguldak'a kazandırmak istedik. Trio Towers bu gün alış veriş merkezi, oteli ve konutları ile bölgenin ilk ve tek karma projesi olma özelliği taşıyor.  90 m bir artı bir olmak üzere toplam 290 konutun yer aldığı projemizin içerisinde, 100 yataklı otel, 15 bin m2 alana sahip bir Avm, 2000 m2 alanda bir düğün salonu, Fitness, havuz gibi spor aktivite alanları yer alıyor. 


Kaç farklı tip de konutlar yer alıyor? 

Trio Towres'da 1+1 den 4+1 e farklı metrekarelerde konutlar bulunuyor. Bunun yanında isteğe göre biz insanlara 5+1 ve 6+1 olarak da konutlarını 30- 40 m2 kat bahçeli olarak daha büyük m2 lerde teslim edebiliyoruz.


Milliyet Ekonominin Yıldızları 


Geri Dön