19 / 03 / 2024

Trio Towers'ta lansmana özel yüzde 25 indirim!

 Trio Towers'ta lansmana özel yüzde 25 indirim!

Zonguldak en lüks konut projesiyle buluşuyor. Bölgenin ilk ve tek karma projesi Trio Towers konutları Geredeli İnşaat güvencesiyle Zonguldak halkıyla buluşuyor.



1+1, 2+1, 3+1, 4+1 konutları ile her aileye hitap eden, AVM’sini ve zengin sosyal yaşam alanlarını içinde barındıran Trio Towers konutlarının temellerinin atıldığını belirten Geredeli İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Yalçın; “Modern kentleşme adına Zonguldak’a büyük katkılar sağlayacak olan Trio Towers konutlarını Zonguldak’lılarla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ekonomik anlamda büyük riskler alarak, sorumluluk anlayışı içerisinde dev bir projeye imza attık. 6 milyon TL’yi geçen duvar kazı ve altyapı maliyetlerinin yanında, inşaatlarımızla ilgili her türlü ruhsat izni ve gerekli yasal uygulamalar en ince detayına kadar yerine getirmiş bulunmaktayız. 2014 yılı itibariyle Bayındırlık birim fiyatları ile Projenin toplam maliyeti 70 milyon TL’dir” dedi. İçerisinde konut, AVM, otel, düğün salonu yer alan proje sosyal yaşam alanları ile de göz dolduruyor. Havuz, fitness salonu gibi birçok aktivite alanına da yer verilen proje Zonguldak’ın standartlarını yükseltmeyi hedefliyor.


HEM LÜKS, HEM HESAPLI

Trio Towers, uygun lansman fiyatları ile de dikkat çekiyor. Projenin lansmanında % 25 indirim uyguladıklarını belirten Yalçın, “% 25’i peşin geri kalanının ise % 0.70 faiz oranı ile 10 yıl taksitlendiriyoruz” dedi. 90’nı 1+1 olmak üzere toplam 290 konutun yer aldığı proje içerisinde, 100 yataklı otel, 15 bin m2 alana sahip bir AVM, 2000 m2 alanda bir düğün salonu, Fitness, havuz gibi spor aktivite alanları yer alıyor.


ENGİN DENİZ MANZARASI

Trio Towres’da 1+1’den 4+1’e farklı metrekarelerde konutlar bulunuyor. Bunun yanında isteğe göre 5+1 ve 6+1 olarak da konutlarını 30- 40 m2 kat bahçeli olarak daha büyük m2 lerde yapılabiliyor. Proje içerisinde yer alan her konutun, salon, mutfak, yatak odaları gibi bütün odalarından deniz manzarasını çok net bir şekilde görülebiliyor.


Milliyet 


Geri Dön